Borderlands PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Képzeld a Mad Maxet játék formájában, a Diablo legjobb tulajdonságaival, egy csipetnyi Deadwood-hangulattal megszórva. Furcsa, ugye? Az.

Borderlands: Game of The Year Edition teszt

Egy évtized elteltével is borzasztóan szórakoztató Pandora kietlen vidékét felfedezni, a különböző bandákkal elbánni, a mérhetetlen mennyiségű fegyver és kiegészítő között válogatni. A visszatérés azonban egyszerre örömteli és keserédes.

Borderlands

Szóval hallani akarsz egy jó sztorit, mi? A vakmerő és indiszkrét kincsvadászokról? Hehe, szerencséd van! Ahh, Pandora! Ez volt az otthonuk, de kertelés nélkül állíthatom, hogy ez nem a béke és a szeretet planétája. Egy kietlen határvidék, amely igazán veszélyes a vakmerő bolondok számára. Talán én is bolond vagyok, de korántsem annyira, mint a többiek, akiket elnyeltek Pandora kősivatagai. Az emberek beszélnek egy legendáról, a Vault legendájáról. Az apám még a halálos ágyán is ezt emlegette. Ez egy felfoghatatlan idegen technológia, amit ha birtokolsz, mérhetetlen hírnévre, hatalomra és nőkre tehetsz szert. Sokan próbálták már megszerezni a Vaultot, az ő krónikájukat mesélem el most. A legenda minden egyes szava igaz, és itt van Pandorán!

Borderlands

A Halo és a Half-Life projektekben való részvétel után a Gearbox emberei az utóbbi években a saját sorozatuknak, a Brothers in Arms-nak a fejlesztésére szentelték energiájukat. Most úgy tűnik, hogy igencsak el vannak látva programozókkal és megrendelésekkel, hiszen a BiA: Hell’s Highway mellett az új Aliens játékot is ők fejlesztik, sőt belekezdtek egy vadi új címbe is. Ez a Borderlands, mellyel jelen előzetesünkben ismerkedhettek meg.