Wet

Új akciójátékon dolgozik az Artifial Mind: a PS3-ra és X360-ra készülő Wet főhősnője Ruby lesz, a szexi, de elszánt bérgyilkosnő.

Lelőtték a Wet 2 fejlesztését

Egy fejlesztő referenciaanyagából tudjuk, hogy a Bethesda által tavaly év végén bejelentett Wet folytatás már soha nem lát napvilágot. A Tarantino-féle Grindhouse mozikra hajazó hangulatú lövöldözős játék bájos főhősnőjének újabb kalandja szinte kiáltott a folytatásért, de erre már szinte nincs esély.

Wet

Végy egy szelet Tomb Raidert (ha nincs kéznél, Prince of Persia is megteszi), öntsd nyakon Grindhouse szósszal, legyen jó csípős, ahogy Tarantino bátyánk szereti, végül süsd ki bő olajban. Az eredmény nem lesz más, mint maga a WET, egy személyre.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beindult az őszi szezon! A héten érkezik a Need for Speed: Shift, a Marvel: Ultimate Alliance 2, az NHL-játékok, a Wet és egy rakás lemaradt PC-s port.

Hétvégi nagy galériafrissítés

Hétvégi galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Dark Void, a Dirt 2, Gran Turismo 5, a Mass Effect 2, az Avatar vagy az új Red Faction.

GamesCom 09: A screenshotok harmadik eljövetele

Gyönyörű madárcsicsergős reggelre ébredtünk. Friss pirítós illat lengi be a teret, mi sem esik ilyenkor jobban, mint nyújtózni egy nagyot, és megnézni a friss shotokat!

Wet megjelenési dátum és friss trailer

A Bethesda legújabb üdvöskéje, a Wet szeptemberben kerül az üzletek polcaira. Nincs messze már, valahogy azért csak kibírjuk addig, ugye?

Kétszeresen is mozgásba lendült a Wet

Ruby. Bérgyilkos a jobbik fajtából, szexi, és szereti a sört. Eddig szerelem első látásra, most két új trailer segítségével pedig magába a játékba is belenézhetünk!

Friss screenshotok hétfő délutáni sziesztához

Nem csak Garfield utálja a hét első napját, de lassan itt az este, ideje leülni, és meglesni, milyen screenshotok jelentek meg a hétvégén.

A Bethesda a Wet új kiadója

Az Activison Blizzard megszületése utáni selejtezéseket a Wet sem úszta meg, ám a hónapok óta kiadó nélküli programot végül a Bethesda felkarolta és megmentette.

Brutális méretű galériafrissítés boxoló kenguruval

Nehéz lenne egy mondatban felsorolni, hogy milyen screenshotok érkeztek, a legjobb talán az lenne, ha mindenki simán csak meglesné a felhozatalt.