Warhammer 40.000: Dawn of War - Soulstorm

Harmadszorra is kiegészül a méltán népszerű Warhammer 40.000-stratégia, a Dawn of War: az új addon a Soulstorm alcímet viseli és bombajó lesz!

220 millió dollárral csökkenti kiadásait a THQ

Eleinte rosszmájú találgatásoknak titulálták a THQ csődjéről szóló híreket, mára azonban bizonyos, hogy a kaliforniai csapatnak össze kell húzni a nadrágszíjat.

Elemzők szerint csődbe mehet a THQ is

Elemzők szerint a THQ-nak 50 százaléka esélye van a túlélésre, máskülönben ő lehet a Midway után a következő nagynevű a cég, amely csődbe megy.

Warhammer 40.000: Dawn of War - Soulstorm

Megjelent a Warhammer 40.000: Dawn of War harmadik kiegészítése, s bár demójáról már írtunk egy hosszabb véleményt, egy játékra pontszámot csak a végleges verzió végigjátszása után adhatunk – nosza, lemezt a számítógépbe, nézzük meg, ezúttal mit hoztak össze a készítők!

Márciusi toplisták az Egyesült Államokból

Ugyan nem régen leközöltünk egy amerikai toplistát, az összesített, márciusi adatokra idáig várni kellett mind számítógépes, mind pedig konzolos fronton.

Amerikában imádják az új Command & Conquer-t

A Command & Conquer harmadik részének első kiegészítése továbbra is töretlen népszerűségnek örvend az Egyesült Államokban, a PC-s játékok között.

A legújabb Sims-kiegészítő vezeti a toplistákat

Míg február legkeresettebb PC-s játéka a World of Warcraft volt, addig március első hetén már a dobogó közelébe se jutott, helyét pedig a Sims vette át.

A heti játékmegjelenések

A héten érkezik többek között a felturbózott Bully, az új Dawn of War kiegészítő, a PSP-s God of War, az Army of Two és a Super Smash Bros. Brawl.

Bezártak a Titan Quest fejlesztői

Befejezték a legújabb Warhammer 40.000: Dawn of War kiegészítő fejlesztését, s bejelentették az Iron Lore munkatársai, hogy cégük megszűnik.

Warhammer 40.000: Dawn of War - Soulstorm Soulstorm Demó Teszt

Az évet nyitó uborkaszezon során rákaptunk a demótesztekre, ugyanis a kiadók, ha már játékaikat nem is, azok demóját előszeretettel teszik elérhetővé a világhálón ilyenkor. Felcsillant a szemem, mikor Daks levélben értesített a Dawn of War új kiegészítőjének kipróbálható változatáról – ezt természetesen én sem hagyhattam ki!

Warhammer 40K: Soulstorm demó!

Végre megérkezett a tavasszal megjelenő harmadik, önállóan is futtatható Warhammer 40K kiegészítő, a Soulstorm demó változata, melyben két új frakciót is kapunk.