Perfect World PC

A távolkelet egyik legnépszerűbb MMORPG-je, több mint 30 millió regisztrált játékossal (valljuk be, nem kevés) - nem hiába hívják Kínai WoW-nak. Az anyag számtalan kiegészítővel is rendelkezik.
Típus: MMORPG

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem lesz rossz ez a hét sem, a dobozos játékok és a DLC-k között is rábukkanhatunk néhány fogunkra való gyöngyszemre. Stratégáknak az új Warhammer 40.000: Dawn of War II kiegészítőt, a bokszolóknak pedig a Fight Night Championt ajánljuk, a mozikedvelők pedig a Rangót ne hagyják ki.

Csütörtöki galériafrissítés négyszáz új képpel

Ismét galériafrissítéssel jelentkezünk, benne olyan címmekkel, mint a FIFA 09, a LEGO Batman, a Penumbra: Requiem vagy a Tom Clancy's H.A.W.X.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újfent jelentkezünk szokásos, heti galériafrissítésünkkel. Ezúttal inkább sportjátékokban vagyunk erősek, de akad sok más érdekesség is, érdemes meglesni.

Perfect World - indul a nyílt béta teszt

Sok csúszás előzte meg az open béta verziót, de végre itt van! November 22-én, hajnali 4 óra 30 perckor nyitja kapuit a Perfect World Oracle és a Delphi szervere.

Prefect World - 1 hét múlva indul a béta teszt

Szeptember 28-án megnyitja kapuit a nagyközönség előtt a Perfect World c. MMORPG. A játék béta tesztelésére mindenkit szerettel várnak!