Samba de Amigo

A Dreamcast egyik klasszikus címe Nintendo Wii-re költözik a Brothers in Arms-sorozatot is jegyző Gearboxnak köszönhetően.
Típus: Zene

GC 2008: Szeptemberben jön a Samba de Amigo

A Gearbox műhelyében készülő újgenerációs Samba de Amigónak bejelentették a megjelenési dátumát, emellett pedig sok más érdekességre is fény derült.

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

A Nintendo európai megjelenései a közeljövőben

A minap a Nintendo kiadott egy frissített listát, amelyen szerepel többek között az összes Európában nyáron és a közeljövőben megjelenő Wii és DS játék.

Samba de Amigo - megtekinthető az első trailer

A Brothers in Arms-ról elhíresült Gearbox dolgozik a Dreamcast-re megjelent Samba de Amigo új változatán, melyből egy trailert kaptunk ezúttal.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.

Samba de Amigo - premier képek a galériában

Megérkeztek az első képek az új Samba de Amigo-ról: a Wii-s feldolgozást a Brothers in Arms-t is jegyző Gearbox fejleszti, így a minőségre biztosan nem lehet majd panasz.

Nintendo Wii-re költözik a Samba de Amigo

Akinek anno volt Dreamcast-je biztosan emlékszik még a klasszikus Samba de Amigóra: a régi szép emlékek visszatérhetnek, amennyiben rendelkezel egy Wii-vel.