Europa Universalis: Rome

Az Europa Universalis sorozat legújabb darabja, melyet a kiadó Europa Universalis-t és Hearts of Iron-t jegyző saját fejlesztőstúdiója készít.
Típus: Stratégia

Kiegészül az Europa Universalis: Rome

Vae Victis alcímmel készül a Paradox Interactive Europa Universalis: Rome névre hallgató stratégiájának első küldetéslemeze, mely idén év végén jelenik meg.

A heti játékmegjelenések

Ez a hét a számítógépes, Wii-s és DS-es játékosoké, ugyanis ezúttal csak ezekre a platformokra jelennek meg játékok - a jó hír az, hogy nem is akármilyenek!

Több, mint négyszáz új kép a galériában

Régóta nem volt már nagyobb galériafrissítés a GK-n, így elmaradásunkat pótolva több, mint négyszáz új képet töltöttünk fel galériánkba csak a legjobbak közül!

Csütörtök esti galériafrissítés

Hosszú idő után újra galériafrissítés következik: a felhozatal nagyon jó, érdemes végignézni a több száz képből álló hírt - görgessetek le egészen a lap aljáig!

Vasárnapi galériafrissítés

Újabb vasárnapi galériafrissítéssel jelentkezünk: a felhozatal meglehetősen színesre sikerült, érdemes végiggörgetni az oldalt egy-egy várva-várt cím után kutatva.

Bemutatkozik az Europa Universalis: Rome

A Paradox Interactive ma bejelentette az Europa Universalis sorozat legújabb darabját, az ókori római időket megelevenítő Rome-ot.