Resistance 2

A korábban i8 néven ismert, Playstation 3 exkluzív Resistance: Fall of Man folytatása az Insomniac Games-től és a Sony-tól. Kőkemény anyag igazi gamereknek!

Resistance 2

Nem sokkal a második világháború után, - mikor az egész emberiség súlyos veszteségekkel küszködött - jelent meg először a vírus. Egy vírus melynek az eredete nem földi volt és soha nem látott sebességgel terjeszkedett. Akiket megfertőzött, menthetetlenül átalakultak valami olyan életformává, aminek csak egy célja volt: kipusztítani az emberiséget. Anglia volt az utolsó mentsvára fajunknak, de már ők sem tarthatták fel sokáig a folyamatosan gyarapodó Chimerát. Amerika rögtön testvérországa segítségére sietett 12.000 emberrel, az akció fedőneve az „Ellenállás” volt… egy kivételével mindannyian odavesztek, ő Nathan Hale és ez az ő története…

Resistance 2

A Resistance: Fall of Man az európai Playstation 3 premier egyik nagy sztárja volt. Remek húzócímnek bizonyult, a grafikája pompás volt, még a játékmenet is elment, talán csak az uncsi története miatt kapott 8.5 pontot itt, a Gamekapcson.