Flatout: Head On

A PC-n és Xbox 360-on ismert Flatout-sorozat csápjai végre a kézikonzolokig is elértek: PSP-re már készül a Head On, melynek megjelenése november 15-én várható.
Típus: Autóverseny, Õrült autóverseny

Letölthető a FlatOut-csapat tízéves prototípusa

A Bugbear az új játékának népszerűsítése gyanánt adta ki azt a tízéves prototípust, ami állítása szerint a mai napig használt fizikai motorja alapjait jelentette. Van videónk róla, de le is töltheted.

Teaseren a Flatout készítőinek új játéka

Új játékon dolgozik a Bugbear Entertainment, a fejlesztésből már az első teaser trailer is megérkezett. Túl sok információnk mindenesetre nincs róla, de az tuti, hogy köze lesz a roncsderbikhez.

A heti játékmegjelenések

A héten érkezik a Condemned várva-várt folytatása, a PS2-es Ratchet & Clank: Size Matters, a Pro Evolution Soccer 2008 konzolos változatai és az Insecticide.

Csúszik a Flatout: Head On megjelenése

Idén már nem kerülhet boltokba a kizárólag PlayStation Portable-re tervezett Flatout: Head On. A sorozat első kézikonzolos tagja a jövő év elején jelenik majd meg.

Flatout: Head On - PSP-n is bemutatkozik a sorozat

A PC-s és Xbox 360-as játékok után PSP-n is tiszteletét teszi majd a Flatout-sorozat: a Head On a jövő év elején kerülhet a boltok polcaira.