Imperium Romanum

A meglehetősen átlagosra sikerült Glory of the Roman Empire második része - a játék végül az Imperium Romanum címet kapta.

Ingyen játékot oszt a Kalypso Media

A Tropico-sorozat kiadója, a Kalypso Media idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. A jeles alkalomból a cég most hozzánk vágja az Imperium Romanum Goldot teljesen ingyen, és a jövő hónapban is kapunk ajándékot!

Heti akciók és leárazások - 38. hét

Új rovat indul a Gamekapcson, melyben összeválogatjuk nektek a hét legklasszabb árleszállításait és alkuit az online játékboltok kínálatából. Kedvenc címeitek talán épp most vannak akcióban, úgyhogy kerüljetek beljebb!

A heti játékmegjelenések

A héten érkezik többek között a felturbózott Bully, az új Dawn of War kiegészítő, a PSP-s God of War, az Army of Two és a Super Smash Bros. Brawl.

Több, mint négyszáz új kép a galériában

Régóta nem volt már nagyobb galériafrissítés a GK-n, így elmaradásunkat pótolva több, mint négyszáz új képet töltöttünk fel galériánkba csak a legjobbak közül!

Csütörtök esti galériafrissítés

Hosszú idő után újra galériafrissítés következik: a felhozatal nagyon jó, érdemes végignézni a több száz képből álló hírt - görgessetek le egészen a lap aljáig!

Átnevezték a Glory of the Roman Empire 2-t

Körülbelül két hete már beszámoltunk a Glory of the Roman Empire folytatásának készültéről, akkor azonban még nem tudtunk semmit a játékról.

Folytatódik a Glory of the Roman Empire

Folytatódik a Glory of the Roman Empire: a bejelentés még nem történt meg, tíz screenshotot azonban már sikerült megkaparintanunk a második részről.