Crysis 2 PC, PS3, X360

A Crysis-trilógia második része, ezúttal is az Electronic Arts és a Crytek gondozásában. A Crysis 2 grafikailag még az első játékot is messze felülmúlja, ráadásul DLC-k is elérhetők hozzá.

Crysis 2 teszt

A Crytek mindig is szeretett nagy ígéretekkel dobálózni. Egy eddig kizárólag PC-s kuriózumnak számító látványt egyszerre szállítja le mindhárom platformra. A moszkitózúgással teli trópusokból New York városának forgatagába csöppentünk, s a Nanosuit 2.0 erejével akár egyedül is megválthatjuk a világot.

Crysis 2 multiplayer demóteszt

Már a PC-s játékokkal is konzolon játszunk. Ez a kijelentés nem is olyan régen izgalmas reakciókat váltott ki itt, a Gamekapcson, nem egészen két héttel a cikk után pedig tegnap megérkezett a Crysis második részének többjátékos demója. Xbox 360-ra.

Crysis 2

Az új stílusú dzsungel készen áll, ahogy a Nanosuit 2 prototípusai is legördültek a Crynet gyártósorairól. Felejts el mindent, ami az első részben tapasztaltál, az érték hatványozódik – a meseszép, ámde érintetlen trópusokat meghagyjuk a turistáknak. Az eredeti Crysis minden tekintetben mérföldkő volt technológiai szempontból, talán túl steril is – ám a cross-platform alapelvek szerint a Crysis 2-vel minden masina szerelmesei megtalálják választásukat.