Battlefield 2142: Deluxe Edition

A Battlefield 2142 és Northern Strike névre hallgató kiegészítőlemeze egy csomagban.
Típus: FPS, Gyûjtemény, Sci-Fi

Battlefield 2142 - a rajongók feltámasztották

Két és fél évvel ezelőtt jelentettük, hogy a GameSpy megszűnése több játék multiplayer módjának a végével jár. Sajnos a Battlefield 2142 is érintett volt akkor, a rajongók viszont saját szervereket indítottak.

A DICE nem akar Battlefield-gyár lenni

Hiába négyéves a DICE legutóbbi olyan projektje, aminek a nevében nem szerepelt a Battlefield szó, a fejlesztőcég meggyőződése szerint a csapat nem Battlefield-gyár, és különben is vannak olyan készülőfélben lévő játékaik, amik nem köthetők a háborús FPS-hez.

Egyelőre nem lesz Battlefield 2143

Minden korábbi utalás ellenére, a DICE szerint nem lesz Battlefield 2143. Egy, a fejlesztőkkel zajló chat keretei között a srácok elárulták, hogy bár ők maguk belevágtak volna a folytatásba, most még nem terveznek a jövőben játszódó Battlefield folytatásával. Az új Bad Companyre nagyobb az esély.

Újra a jövőben játszódna a következő Battlefield?

Szeretjük a pletykákat, legyenek azok bármilyen merészek és elszálltak is. Kétségtelen, hogy a Battlefield 3 korrekt sikert hozott az EA konyhájára, de mi a helyzet a folytatással? Nem ez lenne az első eset, hogy magában a játékban találunk utalásokat a következő epizódra.

17 régi játékának szerverét kapcsolja le az EA

Haladni kell a korral, bizony a régi klasszikus játékok online szegmensét is elkerüli a játékosok figyelme. Egy szerver üzemeltetése pedig költséges még az olyan kiadók számára is, mint az EA. Így esett meg most, hogy számos régi kedvenc és demó multiplayer szerverét zárja be a cég.

A heti játékmegjelenések

Bár a jövő hét sem lesz túl erős megjelenő játékok szempontjából, a Battlefield 2142 új kiadására és a Flatout legújabb részére mindenképpen érdemes odafigyelni!