Warriors Orochi 2

A Dynasty Warriors és a Samurai Warriors egy újabb epizód keretében ismét egyesül: a Warriors Orochi 2 PS2-re, PSP-re és X360-ra jelent meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az e heti felhozatal bőségesnek tűnik, de a jó játékok után még mindig kutatni kell: a Batman: Arkham Asylumot és a Dissidia: Final Fantasy-t feltétlenül próbáljátok ki!

E3 2009: Egy kevéske új screen a nulladik napra

A mai screenshot adag nem valami nagy, de az E3-nak még a nulladik napja se kezdődött el, mi is csak épp, hogy éledezünk, és kezdünk ráhangolódni a kiállításra.

Kedd reggeli galériafrissítés több száz képpel

Alaposan rákészülünk a héten megrendezendő Games Conventionre, hiszen a képfelhozatal már most remek, bőséges, és tele van jobbnál-jobb címekkel.

E3 2008: A második galériafrissítés

Több, mint hatszáz új képpel frissült galériánk: a felhozatalban szinte kivétel nélkül AAA-s, fajsúlyos címek kaptak helyet - ki ne merészeld hagyni!

Bejelentették a Warriors Orochi folytatását

A Warriors Orochi 2 készültéről ugyan tudtunk, de a hivatalos bejelentés váratott magára a mai napig, mikor is bemutatták az Omega Force legújabb játékát.

Készül a Warriors Orochi második része

A Warriors Orochi PS2-n és X360-on már aratott, s míg a srácok PC-re és PSP-re is portolják a játékot, dolgoznak az egyelőre PS2-exkluzív folytatáson is.