Shadow Harvest: Phantom Ops PC

A közeljövőben játszódó Shadow Harvest során a két főszereplő egyedi képességeit kombinálva kell végigharcolnuk magunkat egy raklapnyi nemzetközi konfliktuson.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A most következő pár nap nem lesz annyira eseménydús, mint az elmúlt hetek, ezúttal csak néhány érdekesebb címet találni a felhozatalban. Sebaj, úgyis megjelent mostanában annyi jó játék, hogy alig győztük követni őket - majd a jövő héttől újra felpörögnek a kiadók, és lesz miért sorban állni a boltokban!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Csodát még mindig ne várjunk, a nagy címek továbbra is váratnak magukra, de a letölthető játékok és a DLC-k szerelmesei rábukkanhatnak majd néhány ínyencségre a héten: a napokban jön többek között a Call of Duty: Black Ops és az új Castlevania kiegészítője is.

GC 2008: Az első videóözön

Rengeteg új videót leshetünk meg a Games Convention rendezvénynek köszönhetően, mint a Team Fortress 2, Merecenaries 2, FIFA 2009 stb.

Shadow Harvest - érdekességek a háttérsztoriról

Az idén bejelentett Shadow Harvest 2009 tavaszán jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra, két főszereplővel és egy jövőben zajló történettel.

Bemutatkozik a Shadow Harvest

Pár kép erejéig betekintést kapunk a Shadow Harvest című, PC-re és X360-ra megjelenő, 2025-ben játszódó TPS -játékról, amelyet tegnap jelentettek be.