Tom Clancys HAWX

Amikor egy Ghost Recon csapat bajba kerül, akkor jönnek a levegő urai, hogy kihúzzák őket a csávából! Tom Clancy fantáziája ismét szárnyal - ezúttal szó szerint!

E3 2008: A hetedik videócsokor

A hetedik videócsokor következik, olyan címekkel, mint a Monster Lab, a LocoRoco 2, Patapon 2, Mercenaries 2, Sonic Unleashed és a Dawn of War 2.

H.A.W.X. - egyedül a világ ellen

Az Ubisoft műhelyében készülő, Tom Clancy nevével fémjelzett játékban rengeteg izgalom várja majd a játékosokat egy-egy légicsata közben.

Ubisoft és a Hybride Technologies

A 300 és a Sin City vizuális effektjeiért felelő stúdió hamarosan a videójátékok piacán is bizonyít, mégpedig az Ubisoft-tal karöltve.

Az év nagy PC-s játékmegjelenései - őszig

Megjelent egy lista a neten az idei év nagy PC-s játékmegjelenéseiről. A felsorolás őszig minden, már megerősített dátumú megjelenést tartalmaz.

H.A.W.X. és a hangvezérlés

A Tom Clancy nevével fémjelzett játékok nem csak egy közös univerzumban játszódnak, hanem egyes funkciókat megtalálhatjuk mindkét játékban.

H.A.W.X. bemutató az UbiDays 08-on

A Tom Clancy nevével fémjelzett H.A.W.X. a vadászpilóták nem mindennapi világába enged betekintést. Végre mozgásban is megtekinthetjük a játékot.

Szerda délutáni galériafrissítés

Heti galériafrissítésünkben az új címek mellett régebbiek is helyett kaptak, melyek új tartalommal bővültek az utóbbi időben, a kiadók pedig küldtek nekünk néhány képet róluk is.

Tom Clancys H.A.W.X. - exkluzív képek

Épp az imént futott be a UbiSoft levele, benne három nagyfelbontású, exkluzív screenshottal Tom Clancy legújabb játékából, a H.A.W.X.-ból.

Tom Clancys H.A.W.X. bejelentés

Nem rég számoltunk be nektek arról, hogy hamarosan egy repülőgép szimulátor érkezik, mely Tom Clancy nevével lesz fémjelezve. A munkálatokat, pedig az Ubisoft végzi.

Tom Clancy's Air Combat - közeleg a bejelentés

A legújabb, Tom Clancy nevével fémjelzett játék készültéről már régóta tudunk, a hivatalos bejelentés viszont még nem történt meg: hamarosan erre is sor kerül!