OGame

Mi magunk egy bolygó kormányzója vagyunk, célunk az, hogy minél fejlettebb legyen a planétánk, minél több nyersanyagot termeljünk és hogy minél rövidebb idő alatt indulhassunk el flottánkkal meghódítani az egész univerzumot.
1211320800

OGame Tippek és stratégiák

Tekintettel a szokatlanul nagy érdeklődésre, elérkezett az ideje annak, hogy írjak nektek egy haladó stratégiákról szóló cikket. Akik már pár hónapja játszanak a játékkal, bizonyára találkoztak olyan esetekkel, amikor egyszerűen nem értették, hogy mi történt, csalásra gyanakodtak és lehet, hogy abba is hagyták emiatt a játékot. Pedig igazából, ami történt az csak a stuffban rejlő végtelen mélységeknek köszönhető. Aki ezt a cikket elolvassa és megpróbálja elsajátítani a tanácsaimat, biztos lehet benne, hogy sokkal nehezebb falat lesz a jobb játékosoknak, mint mások.
1209679200

OGame Játékteszt

Hallottál már valamelyikről; Gladiatus, BiteFight, Battle Knight, OGame? Nem? Pedig a GameForge német MMO játékkészítő brigád meglehetősen nagy rajongótáborral rendelkezik világszerte. Hihetetlenül egyszerű, ingyenes, mégis hatalmas szórakozást nyújtó termékeik teljesen rabul tudják ejteni a műfaj szerelmeseit. Jelenleg több mint 20 országban elérhetőek ezek a programok, melyek közül szerény véleményem szerint az OGame a legjobb. A játék mellyel hazánkban is több mint 20.000 ember játszik jelenleg 4 Univerzumon belül. Lássuk hát mire ez a nagy siker.