Skate It

A népszerű gördeszkás játék Nintendo Wii-re és DS-re is megjelenik: a mozgásérzékelős és az érintő képernyős irányítás mellett Balance Board támogatás is várható.

Több mobiljátékának is búcsút intett az EA

A hónap elején több mobiljátékának is búcsút intett az EA, az érintett címeket már nem lehet megvásárolni a különböző alkalmazásboltokban. A listán több klasszikus cím is szerepel.

Csütörtök esti galériafrissítés

Csütörtök este is galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek, s bár ezúttal az összeállítás kissé "hígabbra" sikerült, azért találni néhány jó címet is.

A heti játékmegjelenések

A héten úszni fogunk a jobbnál-jobb játékmegjelenésekben: a napokban jön többek között a Left 4 Dead, a Need for Speed: Undercover, a Tomb Raider: Underworld és a Lips is.

Skate It - hasra esni Wii-n is lehet

Jövő héten Nintendo Wii-n és DS-en is elérhetővé válik a Skate kissé butított, ám számos extrával felszerelt változata, mely a Skate It címet viseli.

Újabb videócsokor - a heti zárófelvonás

A hét utolsó videócsokrában olyan játékokról láthattok új videókat, mint a Red Alert 3, a Rock Band 2, a Fracture vagy The Witcher: Enchanced Edition.

Skate It kedvcsináló érkezett

Az Electronic Arts gőzerővel dolgozik gördeszkás sorozatának Nintendo-exkluzív részén, melyről most egy közel egyperces előzetes videót tekinthettek meg.

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

E3 2008: Az első galériafrissítés

Az E3-nak köszönhetően rengeteg új képet csodálhatunk meg a frissen bemutatott játékok, valamint a régebbi bejelentések kapcsán egyaránt.

Mozgásban a Skate Wii-s változata

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Skate folytatása mellett az EA nagyban dolgozik az eredeti játék Wii-s változatán is Skate It alcímmel.

A Nintendo európai megjelenései a közeljövőben

A minap a Nintendo kiadott egy frissített listát, amelyen szerepel többek között az összes Európában nyáron és a közeljövőben megjelenő Wii és DS játék.