Way of the Samurai 3

A Capcom és a Spike Way of the Samurai című, kétes sikereket elért sorozatának harmadik darabja, ezúttal Playstation 3 és Xbox 360 konzolokra.
Típus: Akció, Kardozós, Verekdõs

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten kerül boltokba többek között a Borderlands, az új Lips, a PC-s Star Wars: The Force Unleashed, WWE SmackDown! Vs. RAW idei része és az új PSP-s GTA is.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Jól indul a jövő hét: boltokba kerül végre a Brütal Legend, megjelenik az Uncharted folytatása, jön a Tropico 3 és a Mario-rajongók sem maradnak ki a jóból.

Xbox 360-ra is megjelenik a Way of the Samurai 3

A Way of The Samurai harmadik része tavaly novemberben jelent meg Playstation 3-ra, ám a kiadó bejelentette, hogy hamarosan X360-on is tiszteletét teszi.

Szerda esti videócsokor

Ma esti videócsokrunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint az Armed Assault 2, a FEAR 2, a Halo 3: ODST, a Prince of Persia vagy a Skate 2.

Way of the Samurai 3 - befutottak az első képek

Sikerült néhány scannelt képet szereznünk a Way of the Samurai tegnap leleplezett, ezúttal kizárólag Playstation 3-ra készülő legújabb részéről.

Már készül a Way of the Samurai 3

Már készül a Capcom és a Spike stúdió Way of the Samurai című, kétes sikereket elért sorozatának harmadik darabja, ezúttal kizárólag Playstation 3 konzolokra.