Bionic Commando Rearmed

Az eredeti Bionic Commando kissé felturbozótt grafikával: a Rearmed PC-re, PS3-ra és X360-ra jelenik meg és letölthető formában válik elérhetővé.
Típus: 2D-s, Akció, Platform

Capcom-játékok az új Humble Bundle-ben

Ismét egy nagyobb kiadó játékaival domborít a Humble Bundle, ezúttal (is) a Capcom címeire csaphattok le meglehetősen jó áron. Resident Evil, Devil May Cry és Lost Planet is szerepel a csomagban.

Frissítve: Capcom-játékok az új Humble Bundle-ben

A Capcom játékai kapták a főszerepet a legújabb Humble Bundle-ben, több Resident Evil-epizód, Lost Planet, Devil May Cry és Street Fighter is helyet kapott a csomagban. Csapj le rá!

E3 2010: Bionic Commando Rearmed 2 tobzódás

Nathan Spencer oldalnézetes akciója remek fogadtatása után folytatódik. A Rearmed 2 felturbózza az ismert formulát, még nagyobb, még élvezetesebb lesz.

E3 2010: XBLA árcsökkentés az expó tiszteletére

Egy csokor arcade cím Live-os árát csökkenti a redmondi cégóriás az E3 tiszteletére. Az akció csak egyetlen hétig tart, le ne maradjon róla senki!

Az Xbox Live Arcade díjátadó jelöltjeinek listája

Újra megrendezésre kerül az XBLA Awards, ahol a játékosok szavazatai alapján a Microsoft a Live legjobb játékait díjazza majd - íme a jelöltek listája, szavazni a jövő héttől lehet!

Friss képek a pénteki ebédhez

Baja, Banjo Kazooie, Call of Duty, Damnation, Motorstorm, Pro Evolution Soccer, Skate, Tenchu, és további sztárok várnak rád a galériában!

Bionic Commando Rearmed

A mostani cikkemet akár úgy is elkezdhetném, hogy „egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy japán cég”... Ám de nem fogom, lévén a Nintendot, s annak félisteni státuszra emelt első konzolját, a Nintendo Entertainment System-et (a továbbiakban csak NES) mindenki ismeri. Vagy játszott vele, vagy csak hallott róla, de kötve hiszem, hogy a játékosok kollektív emlékezete valaha is megfeledkezne róla. Addig legalábbis biztosan nem, míg létezik Capcom.

E3 2008: Megjött a Capcom és a Microsoft line-upja

Közeleg az E3, épp ideje volt elküldeni az első line-upokat! A Capcom és a Microsoft ismert címeik mellett egyaránt visznek ki titkos projekteket is - jön a Dead Rising 2?

Újra megjelenik az eredeti Bionic Commando

A PC-re, PS3-ra és X360-ra érkező újgenerációs Bionic Commando kapcsán a Capcom újra kiadja az eredeti NES-es játékot kissé felturbózva.