Space Invaders Extreme

A Space Invaders című klasszikus alien shooter modern remakeje új megoldásokkal, frissített grafikával, és vadi új power upokkal. Nosztalgiára nagyszerű!
Típus: Akció, Lövöldözõs, Sci-Fi

Film készül a Space Invaders alapján

Lapértesülések szerint megfilmesítik az 1978-ban megjelent játéktermi klasszikust, a Space Invaderst. A jogokat a Weed Road és a Safehouse Pictures szerezte meg. Habár a shooternek nem igazán van sztorija, azért bizakodunk.

Pixelek: New York inváziója

Tetris, Pac-Man, Donkey Kong, Space Invaders. Vajon mi történne, ha ezek mind életre kelnének, és megtámadnák a Földet? Most kiderül!

Tényleg elkészül a Space Invaders mozifilm

A Warner Bros. felügyelete alatt film készül a játéktörténelem legnagyobb klasszikusának számító Space Invadersből. De jön az Asteroids és a Missile Command is.

GC 2008: A Taito beperelte a Games Conventiont

A Taito beperelte a Games Conventiont, a szervezők ugyanis engedély nélkül használják a Space Invaders pixelszörnyét - ami lehet, hogy nem is az.

A Nintendo európai megjelenései a közeljövőben

A minap a Nintendo kiadott egy frissített listát, amelyen szerepel többek között az összes Európában nyáron és a közeljövőben megjelenő Wii és DS játék.

A héten megjelenő játékok listája

Halott a PC-s és nextgen konzolos felhozatal, az igazi sztár így a Nintendo DS lesz a héten, olyan címekkel mint a Guitar Hero: On Tour vagy az Imagine Rock Star.