Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper

A legújabb Holmes-játékban kedvenc detektívünk ismét megméretteti magát, ezúttal Hasfelmetsző Jackkel akasztja össze a bajuszt!
Típus: Kalandjáték

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten sem fogunk dúskálni a játékmegjelenésekben, de azért érkezik majd egy-két érdemes cím, mint például az új After Burner vagy a Monster Hunter Tri.

Kedd esti giga galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan sztárok várják az érdeklődőket, mint az Army of Two, a Borderlands, a Modern Warfare 2 vagy a Command & Conquer 4.

A héten megjelenő játékok és filmpremierek listája

Az érettségi szezon miatt Fojesz helyett ezúttal én szállítom nektek a héten megjelenő játékok listáját. Jön egy pár finom falat ezúttal is!

GDC 2009: Megérkezett az első adag screenshot

Vadi új képek érkeztek egyenesen a GDC-ről. A felhozatal nem valami nagy, de csak most kezdődik a kiállítás, lesz még mit látni később, az biztos!

X360-ra is jön Sherlock Holmes legújabb kalandja

Számítógép mellett Xbox 360 konzolon is tiszteletét teszi Sherlock Holmes legújabb kalandjai során, melyben a hírhedt Hasfelmetsző Jackkel akasztja össze a bajszát.

Hétvégi galériafrissítés

Hétvégi összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Dawn of War 2, a Race Pro, a Ghostbusters vagy a Star Wars: The Force Unleashed.

Készül az ötödik Sherlock Holmes játék

Habár a népszerű detektív nevével fémjelzett kalandjátékok hamar valamelyik hipermarket ezerforintos polcán végzik, a Frogwares továbbra sem adja fel.