Naruto: The Broken Bond

A Naruto: Rise of a Ninja után újabb X360-exkluzív Naruto-játékon munkálkodik a Ubisoft, és ez nem más, mint a Broken Bond. Imádunk kis narancssárga ruhás ninjánk!

Ubisoft: kevesebb adaptáció, több saját játék

Néhány szabályerősítő kivételt leszámítva a Ubisoft sem tudott olyan filmek alapján készült játékot letenni az asztalra, amivel maradéktalanul elégedettek lennénk.

Naruto: The Broken Bond

Nagyon megörültem mikor az első hír a fülembe jutott: lesz Naruto folytatás Xbox-ra. Mikor a demót kipróbáltam kicsit megrémültem. Most már teljesen nyugodt és elégedett vagyok. Mint tudjátok nagy anime rajongó lévén az első részről is én írtam a cikket és örömmel állíthatom, hogy sikerült az első részt überelnie az Ubisoft boszorkánykonyhájának.

A heti játékmegjelenések

A héten úszni fogunk a jobbnál-jobb játékmegjelenésekben: a napokban jön többek között a Left 4 Dead, a Need for Speed: Undercover, a Tomb Raider: Underworld és a Lips is.

Tölthető a Naruto: The Broken Bond demója

A Marketplaceről már tölthető a legújabb Naruto játék, a The Broken Bond demója. Nincs más dolgod, mint bekapcsolni a konzolt, és elmerülni Leaf Village világában!

Szombat esti galérialáz a Gamekapcson

Több száz új képpel bővült galériánk. Csak pár cím: Call of Duty, Midnight Club, Naruto, Resident Evil, Stargate, Star Wars, Sims - ki ne hagyd!

A negyedik adag videó a Comic-Con 08-ról

Újabb csokor videó gyűlt össze a napokban zajló Comic-Con 08 rendezvényről, köztük rengeteg gameplay bemutatóval a legjobb címekről.

A harmadik csokor Comic-Con 2008 videó

Befutott a harmadik csokor videó a Comic-Con 2008 kiállításról - van itt mindenféle gameplay, mi szem-szájnak ingere, tessék szépen meglesni őket!

E3 2008: A tizenötödik videócsokor

A tizenötödik videócsokorban megtalálható a Mercenaries 2, The Sims 3, Ratchet & Clank: Quest for Booty, Scorpion, Gravity, PixelJunk Eden és NBA 2009.

E3 2008: A második galériafrissítés

Több, mint hatszáz új képpel frissült galériánk: a felhozatalban szinte kivétel nélkül AAA-s, fajsúlyos címek kaptak helyet - ki ne merészeld hagyni!

Újabb Naruto-játékon dolgozik a Ubisoft

A Naruto: Rise of a Ninja után újabb, kizárólag Xbox 360-ra készülő Naruto-játékon dolgozik a Ubisoft, melynek bejelentése az idei E3-on várható.