Patapon 2

A Patapon című ügyességi játék folytatása, amely PSP-re jelenik meg.
Típus: Akció

Még a héten elrajtol a remasterelt Patapon 2

Régi adósságát törleszti a Sony a napokban, elvégre a Patapon 2 remasterelt kiadását még a 2017-es PSX-en jelentette be a cég. Örömmel jelentjük, a várakozásnak csütörtökön vége!

Demót kap a Final Fantasy VII Remake

Ha minden jól megy, hamarosan felkerülhet a PlayStation Store kínálatába a Final Fantasy VII Remake kipróbálható változata, amely várhatóan a játék első egy órájába enged majd betekintést.

PSX 2017: A Patapon 2 is PS4-re költözik

A Sony előszeretettel lapátolja át PlayStation 4-re a PSP-exkluzívjait mostanság, a hétvégén például bejelentette, hogy a Patapon idei átirata után a Patapon 2 is az új konzolra költözik.

Hosszú hétvége előtti nagy galériafrissítés

Hosszú hétvége előtti galériafrissítés következik, benne ArmA 2, Bionic Commando, Dark Void, inFamous, MAG, Motorstorm, Uncharted, meg minden más!

Brutális méretű galériafrissítés boxoló kenguruval

Nehéz lenne egy mondatban felsorolni, hogy milyen screenshotok érkeztek, a legjobb talán az lenne, ha mindenki simán csak meglesné a felhozatalt.

Ebéd utáni galériafrissítés a Gamekapcson

Vadi új képek érkeztek galériánkba. A mai adag: Battlestations: Pacific, Ghostbusters, Ninja Blade, Patapon2, Secret Files 2, Sims 3 és Warhammer Online!

Késő esti galériafrissítés, hogy jól induljon a hét

Rengeteg új kép futott be, a nagy felhajtásnak az oka, hogy hétvégén rendezték a New York Comic Con fesztivált, ami bizony a gamereket se hagyta unatkozni.

Patapon 2

Nemrég megoszthattuk veletek azt az örömteli hírt, miszerint megjelent minden idők talán legeredetibb és legforradalmibb PSP játékának a LocoRocónak második része. Itt leírtam nektek, hogy talán csak egy gamma létezik, ami felveheti vele a versenyt és ez a Patapon. Minő csoda, nem kellett olyan sokat várni, hogy ennek is megjelenjen a folytatása, lássuk hát mit sikerült ezúttal összehozni.

TGS 2008: Többjátékos mód a Patapon 2-ben

A TGS 2008 nulladik napján Hiroyuki Kotani, a Patapon-játékok dizájnere elárult néhány érdekességet a Patapon második részének új többjátékos módjáról.

Csütörtök esti galériafrissítés

Újra jelentkezünk galériafrissítéssel, ezúttal olyan címek társaságában, mint a Killzone 2, a Sacred 2: Fallen Angel, a Saints Row 2 vagy a Wii Music.