Singularity

A Raven Software legújabb játékában lehetőségünk lesz többek között az időt is manipulálni.

Tíz játék, amivel játszanod kell halloweenkor

Közeledik október 31-e, és ennek alkalmából a Steam újabb halloweeni akciót hirdetett. Átnyálaztuk a kínálatot, és kiválogattunk tíz vásárlásra érdemes játékot belőle - csakhogy csavartunk egy picit a szűrési technikánkon.

Singularity

Nehogy már a ruszkik mondják meg, hogy az Element 99 minden bajra gyógyír, s a ködös hozzáállással és a hitvány tudományukba ölt milliónyi rubeltől majd világuralomra törnek. Nate Renkonak hívnak, nem vagyok hazafi, csak jó pénzt ígért a kormány, ha elrepülünk erre a szovjet szigetre. Leszállásunk sem volt mindennapi, elcseszett pokol ez, nem véletlenül akarta a Kreml eltusolni, hogy valaha is volt közük hozzá. Ha odahaza egyszer kiadom a sztorimat a New York Timesnak, nem sokan hinnének nekem. Igen, ma 2010-et írunk, de tegnap még az ötvenes években jártam.

Singularity

Időmanipulálós játékokkal rendesen el vagyunk látva, elég csak a TimeShiftre, vagy a Prince of Persiára gondolni. Egy kis mágia segít lelassítani a húsdaráló propeller mozgását, és a főhősünk is bármikor megmenekülhet a biztos haláltól, ha pár másodperccel visszapörgetjük az eseményeket...