Resistance: Retribution

A Playstation 3-ra megjelent Resistance hamarosan ellátogat a kézikonzolra is, mégpedig a Retribution alcímmel kiegészülve.

Resistance: Retribution

Hónapok óta váruk már, hogy megjelenjen az első igazi PS3-as sikercímnek, a Resistance-nek a PSP-s változata. Láttunk már ígéretes videókat, olvasni lehetett minimális infókat is, de a megjelenést csak el sikerült csúsztatni egy hónappal. Szerencsére ezt az időt nem volt olyan nehéz kivárni, a mostanában jellemző, döbbenetesen színvonalas játékfelhozatal mellett. Hát eljött végre!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Áldozva egy csöppet Cooltúra-rovatunk oltárán, ettől a héttől kezdve a várható film- és DVD-premierek listáját is megtaláljátok megjelenésekről szóló hírünkben.

Friss screenshotok nemzeti ünnepre

Olyan játékok screenshotjai dobják fel nemzeti ünnepünket, mint a Bayonetta, a Demigod, a Fight Night, a Resistance, a Stormrise, vagy a Tekken 6. Jó nézelődést!

Elkészült a Resistance: Retribution

Befejeződtek az eddig kizárólag PlayStation 3-on bemutatkozott Resistance-sorozat új részének, a Resistance: Retribution-nek a munkálatai.

Friss screenshotok szerda délelőttre

Újabb nagy adag screenshot érkezett galériánkba. Kedvenceim: Brutal Legend, Demigod, FEAR 2, Still Life 2, Street Fighter 4, Tenchu 4 és HAWX.

Videócsokor hétfő délutánra

Újabb videók láttak napvilágot, amelyek között megtalálható a Resistance: Retribution, a Resident Evil 5, DC Universe Online, FEAR 2: Project Origin stb.

Giga galériafrissítés vasárnap délutánra

Galériánk több mint 330 új képpel bővült ma délután. Érdemes végigpörgetni a felhozatalt, hiszen tele van jobbnál-jobb címekkel!

Péntek reggeli videóáradat

Renegeteg videó látott napvilágot a CES alkalmából, amelyek között megtalálható az Infamous, Dawn of War 2, Skate 2, Resistance: Retribution és Dark Void.

Februárban kerül boltokba a PSP-s Resistance

Nem kell már sokat aludni a Resistance PSP-s verziójának megjelenésééig, a Sony bejelentése szerint hetek múlva már a konzolunkban pöröghet a játék lemeze.

Galériafrissítés szerda délelőtt

Galériánkat olyan sztárok látogatták ma meg, mint BioShock, Crysis Warhead, Infamous, Madden, Pro Evolution Soccer, Resistance és Tiger Woods.