Tales of Vesperia

Az Xbox 360-ra készülő, csodás világban játszódó RPG, amely augusztus 26-án jelenik meg.

Felsorakoznak az Xbox Game Pass újdonságai

Menetrendszerűen rántotta le a lepet a Microsoft az Xbox Game Pass azon újdonságairól, amelyek október második felében kerülnek be a szolgáltatás kínálatába. A felhozatal koronaékszere ezúttal a megszépült Age of Empires III.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A karácsonyi szünetet követően visszatért a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket listázó rovatunk, és szerencsére az év első napjaiban sem maradunk friss anyagok nélkül.

TGS 2018: Jövőre jön a definitív Tales of Vesperia

A Tokyo Game Show apropóján a Bandai Namco megerősítette, hogy 2019 januárjában érkezik nyugatra a Tales of Vesperia: Definitive Edition. Megéri rá várni, hiszen nemcsak a grafika javul, hanem két extra karaktert is kapunk.

Friss traileren a Tales of Vesperia: Definitive Edition

Az Anime Expo 2018 apropóján vadiúj trailer érkezett a felújított Tales of Vesperiához. A Bandai Namco JRPG-je idén ünnepli 10. születésnapját, eddig a PlayStation- és Switch-tulajok, valamint a PC-sek is kimaradtak belőle.

E3 2018: Multiplatform a definitív Tales of Vesperia

A játék 10. születésnapjára elkészül a Tales of Vesperia: Definitive Edition, amit a Microsoft konferenciáján csak Xbox One-ra jelentettek be, de a Bandai Namco szólt, hogy PC-n és PS4-en is napvilágot lát a JRPG.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Xbox One-ra költözik a Tales of Vesperia

Remasterelik a 2008-as Tales of Vesperiát, a Definitive Edition idén télen érkezik Xbox One-ra. A Microsoft konferenciáján egy kedvcsinálóval mutatkozott be az új generációs kiadás.

Xbox-exkluzív lett a Tales of Vesperia

Habár a Tales of Vesperia egy egészen kellemes kis szerepjáték volt, nem tartozik a legnagyobb nevek közé. Érdekes tehát, hogy a Microsoft mégis úgy gondolta, megéri fizetni a Japánon kívüli exkluzivitásért, így a játékot most kizárólag az XBLA-n keresztül lehet majd megvenni.

Wii-re is megjelenik a Tales of Vesperia?

Az egyik játékbeli szereplőt megszólaltató szinkronszínész szerint, az Xbox 360 és a PlayStation 3 után Nintendo Wii-re is elkészíti a Namco Bandai a Tales of Vesperiát.

TGS 2009: A Namco is felfedte játékait

Legalábbis felfedte a címeket, amelyekkel az idei TGS-en képviselteti majd magát a cég. Van itt Tekken 6, Dragon Ball: Raging Blast, de még Tales of Vesperia is.