The 3rd Birthday PSP

A népszerű szerepjáték-sorozat (Parasite Eve) harmadik, először mobiltelefonra, majd PSP-re bejelentett epizódja.
Típus: Akció, Sci-Fi

The 3rd Birthday teszt

Aya Brea 11 éve akasztotta szögre a gránátvetőjét, és az óta nem is adott hírt magáról. 2007-ben azonban ismét forrni kezdett a franchise körül a levegő, beharangozták a The 3rd Birthday címre keresztelt harmadik részt, ami végül 2010 decemberében PSP-n materializálódott, első körben csak Japániában, de pár napja már a felkelő nap országán kívül is pörgethetjük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a héten nem lesz olyan bőségben részünk, mint legutóbb, azért most sem panaszkodhatunk. A legnagyobb címnek kétségtelenül az új Need for Speed ígérkezik, amely szokatlan módon, már tavasszal boltokba kerül - mindennek persze oka van, a Shift már külön utakon jár.

Megjelenés előtti trailert kapott a The 3rd Birthday

Bár a The 3rd Birthday-re valójában még egy hónapot kell várnunk, a Square Enix látszólag biztosra akart menni, és már most kidobta a játék lauch trailerét. A háromperces előzetes bőséggel tartalmaz gameplay jeleneteket: érdemes úgy figyelni, hogy egy újabb PSP-remek van terítéken.

GC 2010: A producer folytatná a Parasite Eve-et

Noha jelenleg a mellékágnak tekinthető The 3rd Birthday-jel vannak elfoglalva a srácok, a producer állítása szerint ha a PSP-s játék sikeres lesz, előfordulhat, hogy asztali konzolokon is folytatják a Parasite Eve-et - közben a játék GamesComos előzetese is megérkezett.

Square Enix mobiljátékok PSP-re is

A jobb eladások reményében két Square Enix mobiljáték is elkészül a Sony hordozható konzoljára: jön a Parasite Eve 3 és a Final Fantasy Agito XIII!