Batman: Arkham Asylum

A legújabb Batman-játék Gotham City sötét utcáira kalauzolja a játékosokat, ahol a főhősnek legnagyobb ellenségeivel kell szembenézni.

A kedvenc Xbox 360-játékaink

A Microsoft a héten bejelentette, hogy leállítja az Xbox 360 gyártását, ezzel pedig az egyik kedvenc konzolunk búcsúzott. Most egy picit visszaemlékezünk, elmondjuk, mely játékokhoz kötődnek a legkedvesebb emlékeink a platformon!

Batman: Arkham Asylum

Gotham városának nincs egy nyugodt éjszakája sem. Rablók, banditák öltöttek jelmezt, hogy félelmet és rettegést keltsenek áldozataikban. Egyetlen ember képes felvenni a küzdelmet velük, kinek maga a sötétség és a félelem az eszköze. Ő maga bosszú és az éjszaka, ő Batman!

Batman: Arkham Asylum Demóteszt

Egy fékevesztett ház a fékevesztett Földön. Gotham City elvetemült bűnözői töltik itt büntetéseiket a mihamarabbi pszichikai gyógyulás reményében, persze a többségnek eszük ágában sincs megtérni. Nem egyszerű fegyház ez, hanem olyan testi elváltozásokkal küzdő őrizeteseknek is különleges körülményeket biztosít a rideg falak között, akik e nélkül nem is reménykedhetnek a változásban. Arkham a legszigorúbb hely, mégis egy olyan potenciális őrültnek, mint Joker, egy csapásra sikerül áttörni a korlátokat és átvenni az irányítást.