Prison Break: The Conspiracy

A nagysikerű TV-sorozat alapján készült videojáték, amely az első évad történéseit dolgozza fel.

Prison Break: The Conspiracy

Fox River Állami Fegyintézet. Rablók, gyilkosok, zsarolók gyűjtőhelye, az Egyesült Államok egyik legjobban őrzött, legkeményebb börtöne. A falai között több száz elítélt élvezi a hideg beton és a rozsdás vas vendégszeretetét, az alig pár négyzetméteres cellák sötét sarkait bámulva pedig könnyen darabjaira törik még a legszabadabb szív is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten jóval kevesebb nagyágyú kerül boltokba, ráadásul azok sem sikerültek túl jól - lásd Prison Break. Mindenesetre a Modern Warfare pályacsomagját be fogjuk szerezni!

GDC 10: Giga adag screenshot a kiállításról

Annyi screenshotunk van a Game Developers Conference-ről, hogy még a lista átolvasása is külön program. Ja, és csak szupersztár címek vannak benne!

Friss képlopatok hóeséses tavaszi délutánra

A rossz hír az, hogy idén elmarad a tavasz, a jó pedig, hogy újabb szuper képek érkeztek a galériánkba. Backbreaker, Blur, FIFA, Kane & Lynch 2, Prison Break, Red Dead...

Végre mozog a Prison Break: The Conspiracy

Eddig csak olyan képeket láthattunk a Prison Break játékból, amik nem festettek valami jól, most viszont végre láthatjuk mozgás közben is!

Vadiúj képeken a Prison Break játék

A megjelenés közeledtével egyre több screenshot látja meg a napvilágot, mi pedig levonhatjuk a következtetést, hogy a játék bizony egyre jobban is néz ki!

Hétfő esti galériafrissítés az X10 sztárjaival

Mai összeállításunkban szerepel az Alan Wake, a Scrap Metal, a Perfect Dark és a Splinter Cell: Conviction, de vannak új Nier és Two Worlds II képeink is.

Friss képeken a Prison Break játék szereplői

Korábban úgy tűnt, a Prison Break játék nem fogja az abszolút grafikai csúcsot képviselni, ám a most közelről megtekinthető főszereplők egész jól festenek.

Új képek érkeztek a Prison Break című játékból

Új képeken csodálhatjuk meg a Szökés című filmsorozat alapján készülő játékot, amelyben Tom Paxtont bőrébe bújva ismerhetjük meg a Fox River rejtett titkait.

TGS 2009: Végleges dátumot kapott a Prison Break

A Prison Break nagy sikereket elért sorozat, melyből végre játékadaptációt is készítenek - a program viszont idén már nem jelenik meg.