Tropico 3

A mérsékelt sikereket elérő, inkább olcsó árkategóriában versenyző Tropico-sorozat harmadik része.

Estig ingyenes a Tropico 3

A Humble Store a klassz akciói mellett időnként bedob egy-egy ingyenes címet is a közösség örömére, ezúttal a Tropico harmadik részét pakolhatjuk át a Steam-fiókunk játékkönyvtárába. A lehetőség estig él, így érdemes sietni.

Új Humble-akció indult, csapj le rá!

Miközben javában dübörög az androidos Humble Bundle akció, a Humble Weekly Sale keretei között különböző Kalypso-játékokhoz, köztük két Digital Reality-projekthez férhettek hozzá.

GC 2012: Készül az új Tropico

A Tropico-szériát jegyző Haemimont Games illetékese a Gamescomon kotyogta ki, hogy már dolgoznak a banánköztársaság-szimulátor legújabb felvonásán. Konkrétumokból nincs sok, de azt már borítékolhatjuk, hogy az anyag jelentős fejlődésen megy át az előző részekhez képest!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elégedetten pásztázzuk a heti megjelenési listát: itt az ősz, jobbnál-jobb játékok fognak mostanában megjelenni. Végre itt a Dead Rising második része, jön a FIFA 11 és egy minden eddiginél rockcentrikusabb epizóddal tér vissza a Guitar Hero-sorozat is - lehet hangolni azt a műanyag gitárt!

Kiegészül a Tropico harmadik része

Absolute Power alcímmel kiegészül a Tropico harmadik része, idén nyáron, kizárólag PC-n. Az expanzió inkább tartalmi újdonságokat hoz, a játékmenet nem változik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten kerül boltokba az Aliens vs. Predator legújabb része, megjelenik a Dynasty Warriors: Strikeforce nagygépes verziója és jön a következő PSP-s SOCOM-játék.

Kedd esti giga galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan sztárok várják az érdeklődőket, mint az Army of Two, a Borderlands, a Modern Warfare 2 vagy a Command & Conquer 4.

Tropico 3

Sajnos egyértelműen kijelenthető, hogy a városépítős játékok szerelmesei az utóbbi években a legkevésbé sincsenek elkényeztetve. Tény, hogy évente legalább egy próbálkozás igyekszik megismételni az immáron több mint fél évtizedes Sim City 4 sikereit, ez legtöbbször csúnya bukásba torkollik...

Hétvégi galériafrissítés sok-sok új képpel

Hétvégi összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Band Hero, a Dragon Age, a Runaway: A Twist of Fate, a Tony Hawk: Ride vagy a Risen.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Jól indul a jövő hét: boltokba kerül végre a Brütal Legend, megjelenik az Uncharted folytatása, jön a Tropico 3 és a Mario-rajongók sem maradnak ki a jóból.