Trine

A Shadowgrounds fejlesztőinek legújabb játéka, amely a Playstation Network hálózatán, PC-n és Xbox Live-on lesz elérhető.
1555660820

Trine: Ultimate Collection - minden egy helyen

Idén ősszel nem csak a Trine-sorozat negyedik része mutatkozik be, a rajongók vagy a sorozattal csak most ismerkedők ugyanis kapnak egy gyűjteményes kiadást is, amiben mind a négy epizódot megtaláljuk majd.
1541948445

Switchre költözik a Trine-széria

Miután a múlt hónapban a Frozenbyte megerősítette, hogy a Nintendo Switchre is jön a Trine 4, sejtettük, hogy valamikor az első három rész is tiszteletét teszi a hibridkonzolon. A Trine: Enchanted Edition már itt is van!
1539421247

Véletlenül lebukott a Trine következő része?

A GameReactor jelentette, hogy az Európai Unió egyik szervezete nemrég közzétett egy dokumentációt, ami az idei esztendőre vonatkozó támogatásaikat és azok kedvezményezetteit tartalmazza. Ezek között felbukkant a Frozenbyte is.
1462541455

Nyolc ingyenes játék érkezik az Origin Accessbe

Június végéig további nyolc játékkal bővül az Origin Access The Vaultja, beleértve a Mass Effect-trilógiát is. Havi öt dollárért már eléggé terebélyes listából csemegézhetünk, ami - bárhogy is nézzük - jó üzlet.
1418724020

Trine: Enchanted Edition - holnap érkezik PS4-re

Bár a Trine második része már régóta elérhető PS4-re, a kultikus első felvonásra eddig várni kellett. Ahogy a cím is mutatja, a Steamen is elérhető felújított változat landol a Store-ban.
1413622843

7 millió példányban kelt el a Trine-sorozat

Dagadó mellel jelentette a Frozenbyte, hogy több mint 7 millió példányban kelt el a Trine-sorozat. Emelett a játék fejlesztése nem állt le, hiszen épp napokban érkezett meg hozzá a Level Editor update.
1403193610

Ráncfelvarrást kap az első Trine

A Frozenbyte bejelentette, hogy az első Trine is megkapja a második rész engine-jét, magyarán remake-elik a kooperatív platformert. Az új változathoz ingyen hozzájutnak majd az eredeti játék tulajdonosai.
1389348000

Frozenbyte-játékok a Humble Weekly Sale-ben

Elrajtolt a legújabb Humble Weekly Sale, a főszerepet ezúttal a Frozenbyte játékai kapták. A menetrend a szokásos: annyit fizetsz értük, amennyit szeretnél, csak az extráknál van előre megszabott ár.
1255975020

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten kerül boltokba többek között a Borderlands, az új Lips, a PC-s Star Wars: The Force Unleashed, WWE SmackDown! Vs. RAW idei része és az új PSP-s GTA is.
1246869060

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a következő hét nap már jelentősen szegényesebb lesz a korábbiaknál, azért egy-két finomság ezúttal is becsúszott az uborkaszezon közepére.