Véletlenül lebukott a Trine következő része?

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 13.
  • Pletyka
Link másolása
A GameReactor jelentette, hogy az Európai Unió egyik szervezete nemrég közzétett egy dokumentációt, ami az idei esztendőre vonatkozó támogatásaikat és azok kedvezményezetteit tartalmazza. Ezek között felbukkant a Frozenbyte is.

Az Európai Unió oktatással, kultúrával és audiovizualitással foglalkozó ügynöksége, az EACEA minden évben komoly támogatásokat oszt szét. Az idei támogatások mértékéről és nyerteseiről pedig nemrég ki is adott egy dokumentációt, ami csak azért különösen izgalmas, mert több indie stúdió készülő projektjéről is lehullt így a lepel.

A GameReactor által kiszúrt dokumentáció alapján ugyanis most már tudjuk, hogy az Observert és a Layers of Feart is fejlesztő Bloober Team egy "H2O" kódnéven futó játékon dolgozik. Lebukott a Zoink! (Fe, Stick It To The Man) következő projektje is, ami egyelőre "Roll Them Bones" címen fut, de a Rime és a The Sexy Brutale párost fejlesztő Tequila Works is dolgozik valamin, ami jelenleg "Lumberjack" címen ismert. És ebben a listában felbukkant a Trine-trilógiát elkészítő Frozenbyte legújabb játéka is, ami pedig nem más, mint a sorozat következő, negyedik epizódja lesz.

3.
3.
A Kritikus
Imádom, amikor ``véletlenül`` buknak le a folytatások
2.
2.
crytek
Simán eljátszanék egy trine open world rpg-vel amolyan skyrim /gothic nézetbe de ugyanugy real time lehetne karaktert váltani meg minden mindezt 30-40 órában frankó kis tombokkal feladványokkal bossokkal stb..
1.
1.
Dresa
Felőlem adják ki a 2 mechanikáját új sztorival/pályákkal, csak ne a 3.ból merítse ek ..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...