SuperCar Challenge

Autóverseny a Ferrari Challenge motorjával, ahol az arcade vezetési élmény keveredik a szimulátorral.

Lezárult a SuperCar Challenge nyereményjáték

Nyereményjátékunkban húsz darab hozzáférést soroltunk ki a SuperCar Challenge zárt bétájához. A fődíj a játék teljes verziós változata volt!

Nyerj SuperCar Challenge kódokat, teljes játékot

Nyereményjátékunkban 20 db hozzáférést nyerhetsz a SuperCar Challenge bétájához, a fődíj pedig a játék eredeti, teljes verziós változata. Zsebeld be az ajándékodat!

SuperCar Challenge Multiplayer bétateszt

Kipróbáltuk a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli fejlesztőinek legújabb, most ősszel megjelenő szimulátorát! A SuperCar Challenge a nagy előd alapjaira épül, az olasz istállón kívül azonban immáron minden nagyobb sportautógyár képviselteti magát benne. Hogy mire jutott Mark Cale és csapata a történelminek mondható The Last Ninja megalkotása után húsz évvel? Perceken belül kiderül itt, a Gamekapcson!

GamesCom 09: Az első nagy screenshot adag

Elstartolt a GamesCom 2009, mi pedig máris egy nagy adag screenshottal kezdjük a napot. Persze forró csokival jobb lenne, de ilyen a játékújságíró élete!

Friss screenshotok csütörtök délutáni sziesztához

Mára nem jutott sok friss screenshot, de ez is jobb mint egy fenékbe rúgás, nem? Van 9th Company, Demigod, Resident Evil, Stormrise, Supercar és Wheelman.

Karácsony előtti galériafrissítés

Az ünnepek előtti utolsó galériafrissítéssel jelentkezünk, melyben nem kisebb címek képviseltetik magukat, mint a GTA IV, a Sims 3 vagy a Resident Evil 5.

SuperCar Challenge bejelentés

A Eutechnyx csapata dolgozik a Ferrari Challenge utódján, amelyben az arcade és a szimulátor stílus kedvelői is megtalálhatják a megfelelő kihívásokat.