SWAT 4

Ghost Story Gamesként folytatja a BioShock-csapat

Már ami maradt belőle. Az Irrational Games három évvel ezelőtt jelentette be, hogy alapos átszervezéseknek néz elébe, azóta nem is nagyon hallottunk a fejlesztőcsapat felől.

Bezár az Irrational Games

Jelenlegi formájában gyakorlatilag megszűnik az Irrational Games, tizenöt ember kivételével mindenkit elküldenek. Ken Levine, a csapat fejese döntött így: egy olyan projektbe vágná a fejszéjét, amihez másfajta felállás szükséges.

Ilyen lett volna a BioShock alkotóinak stratégiája

Az Irrational Games ugyan többnyire akciójátékokat fejlesztett a pályafutása során, 2002-ben egy kifejezetten konzolokra tervezett stratégián is dolgozott. A Dungeon Duelt később ugyan leállították, a múlt héten azonban a srácok nyilvánosságra hozták a játékot bemutató brossurát.

Bejelentésre készülnek a BioShock fejlesztői?

A BioShockot fejlesztő Irrational Games lassan három titkolózik új projektje kapcsán, azonban ha szerencsénk lesz, pár héten belül lehull a lepel Ken Levine új játékáról!

A Take-Two bekebelezte az Irrational-t!

A napokban a Take-Two játékkiadó bekebelezte az Irrational Games játékfejlesztő studiót, ami eddig elsősörban a Vivendi-nek dolgozott a keze alá.

Swat4 pályacsomag!

Egy új pályacsomag jelent meg a Swat4 csapatalapú taktikai FPS-hez, a SWAT 4 QA gondozásában. A cucc nyolc új pályát tartalmaz.

GameSpy Top 40

A GameSpy megszokott módon ismét összeállította toplistáját: melyik az a 40 játék, melyet legszívesebben játszanak a kedves játékosok az ő szervereiken - mutatja eme lajstrom...

SWAT 4

Az előző SWAT epizódok legnagyobb erőssége a totális realitáson alapszik, ami a valós életből vett küldetéseken és sebzéseken mutatkozik meg! Lássuk, hogy sikerült a sorozat negyedik része...

SWAT 4 trailer