Assassins Creed: Bloodlines PSP

Altair tiszteletét teszi Playstation Portable konzolon is! Az Assassins Creed zsebgépes változatában egy olyan exkluzív történeti szál kerül feldolgozásra, amit a nagy változatokban biztosan nem láttunk még.
1304402411

Beszáll a filmiparba a Ubisoft

Habár a tavalyi Prince of Persia film nem győzött meg minket egyöntetűen arról, hogy a játékból készült filmek többek egyszerű popcorn-moziknál, a francia kiadó mégis saját filmstúdiót hozott létre Ubisoft Motion Pictures néven. Feladata pedig nem lesz más, mint sztori-vezérelt frencsájzaiból filmeket készíteni.
1301036622

Assassin's Creed enciklopédiát készít a Ubisoft

Egy igazi keményvonalas Assassin's Creed-rajongó munkatársat keres a Ubisoft a készülő Assassin's Creed enciklopédiához. Úgy néz ki, a fejlesztők tényleg komolyan gondolják, hogy ez az alternatív történet kihatott a teljes világtörténelemre, és megváltoztatta a dolgok menetét.
1295622014

Ubisoft: Nem áll le az Assassin's Creed sorozat

A franciák ígéretet tettek arra, hogy az elkövetkezendő Assassin's Creed részek esetében továbbra is magas színvonalú folytatásokkal rukkolnak elő a jövőben. Erre szükség is van, elvégre 2010-ben, mind a Call of Duty, mind pedig az aktuális FIFA megelőzte Ezio kalandját eladások tekintetében.
1293903076

A Ubisoft játékhősei is ünnepelnek

A francia kiadó összeszedte legjobb frencsájzainak ikonikus karaktereit, és belezsúfolta ebbe a humoros videóba, így kívánnak nekünk Kellemes Ünnepeket. Bizonyára sokunk számára mond valamit Ezio neve az Assassin's Creedből, de itt vannak a Raving Rabbits vérnyulai és persze Perzsia Hercege.
1293364800

Újabb stúdió dolgozik az Assassin's Creeden

Azt megértjük, hogy a Ubisoft egyik legnagyobb címe jelenleg az Assassin's Creed, s ennek megfelelően nem hagyják kihűlni a témát, de ez azért mát talán túlzás: most már a svéd Massive Entertainment is a franchise-on dolgozik, bár egyelőre bizonytalan, hogy pontosan min.
1290864847

Jövőre nagy Assassin's Creed epizódot kapunk

A Ubisoft megerősítette, hogy jövőre is lesz Assassin's Creed, ráadásul "nagy epizódot" kapunk, ami arra utalhat, hogy nem egy - a Brotherhoodhoz hasonló - kiegészítő játékot kapunk, hanem egy igazi folytatást, új főhőssel és korszakokkal - egyelőre csak találgatni lehet, hogy merre folytatódik a sorozat.
1289473220

Assassin's Creed: Ascendance bejelentve

A Ubi Workshop újabb mellékággal örvendezteti meg az Assassin's Creed széria rajongóit. Az Ascendance egy vérbeli animációs film lesz, így a bérgyilkos klán történetének újabb mélységei kerülnek felszínre, egyáltalán nem ismeretlen főhőssel. Teaser már van, megjelenési dátum még nincs.
1288621218

Kooperatív móddal bővülhet az Assassin's Creed

A szokásos, történelmi korszakokkal és helyszínekkel kapcsolatos találgatások után ezúttal végre máson is tanakodhatunk majd: elképzelhető, hogy az Assassin's Creed történetét egy barátunkkal vállvetve, kooperatív módban végigtoljuk? A Ubisoft szerint igen, egyszer majd biztosan.
1288424509

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.
1287565022

THQ-stúdiót vezet majd az Assassin's Creed atyja

Patrice Désilets a Ubisoft Montreal egyik alapembere volt, most pedig a THQ szárnyai alatt bizonyíthat: a kiadó bejelentése szerint az úriember vezetheti majd új, szintén helybeli csapatukat, amely új címeket fog fejleszteni a jövőben. Montreal mintha gyűjtőhelye lenne a tehetséges csapatoknak.