Henry Hatsworth in the Puzzling Adventure

A Henry Hatsworth in the Puzzling Adventure érdekes egyvelege az akció-kalandjátékoknak és a puzzle-öknek.
1288629913

Kilencedik lett a hazai toplistán az új Fallout

Megérkezett a hazai játékeladásokat összegző legfrissebb toplista. Az új címeknek most nem ment annyira jól, a legeredményesebben a Fallout: New Vegas szerepelt, ami az összesített listán a kilencedik helyet csípte meg a legjobb tíz között. A FIFA 11 pedig továbbra is verhetetlen.
1288002626

Az élen nyitott itthon a Medal of Honor

Bár a közönséget megosztja a legújabb a Medal of Honor, úgy tűnik, a kasszáknál ez nem okozott problémát: a hazai játékeladási toplistát összesítésben és platformonként is az afganisztáni FPS vezeti a szokásos sikercímek legnagyobb bánatára. A Gothic negyedik része is szépen kezdett.
1284300315

Még mindig vezet itthon a The Sims 2

Mit sem változott a múlt hét óta a toplista: a dobogós helyezettek még mindig ugyanazok, lejjebb sem történt komolyabb helycsere, új trónkövetelőkből pedig pláne nem érkezett egy sem. Marad hát a Sims- és Blizzard-uralom, ki-ki örömére, ki-ki bánatára.
1283775737

Negyedik helyen nyitott itthon a Mafia II

Jórészt a PC-s eladásoknak köszönhetően lett negyedik a hazai játékeladási toplistán a Mafia második része. A számítógépes élboly erős, nincs mit csodálkozni azon, hogy Vito Scaletta története lecsúszott a dobogóról, amelyet immáron egyébként már nem a Starcraft folytatása ural.
1283164054

Töretlen itthon a Starcraft II sikere

Negyedik hete vezeti a hazai játékeladási toplistákat a Starcraft folytatása, ennek köszönhetően természetesen a World of Warcraft előfizetői kártya is sorozatban negyedszer kényszerül a dobogó második fokára állni, az aranyérmet pedig átadni a Blizzard legutóbbi üdvöskéjének.
1277750520

Harmadik a hazai toplistán az új Prince of Persia

Harmadik helyen nyitott itthon a PC-s Prince of Persia: The Forgotten Sands, így aztán a jó PS3-as és X360-as szerepléssel együtt az összesített listán is dobogós lett.
1273511520

Hazai eladási toplista - harmadik a King Arthur

Beerősített a magyar fejlesztésű King Arthur: az ultranehéz stratégiai játék mind a PC-s, mind pedig az összesített toplistán a dobogó harmadik fokára állhatott fel.
1263311100

Hazai eladási toplista - újra dobogón a WoW

Hosszú idő után újra dobogón végzett a World of Warcraft: persze a FIFA 10 és a Modern Warfare 2 elől nem tudta elhappolni az első két helyet, azért a bronzérem se rossz!
1259601840

Hazai eladási toplista - dobogón az új Sims-addon

Még a Left 4 Dead folytatását is megszorongatta az újonnan megjelent Sims-kiegészítő, amely azonnal a harmadik helyre tornászta fel magát a hazai eladási toplistán.
1237227540

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Áldozva egy csöppet Cooltúra-rovatunk oltárán, ettől a héttől kezdve a várható film- és DVD-premierek listáját is megtaláljátok megjelenésekről szóló hírünkben.