Katamari Forever

Visszatér a Katamari Damacy! Az új, kizárólag Playstation 3-ra készülő változat immáron 1080p Full HD felbontásban fog pompázni, a zenei listában pedig a korábbi részek összes nagy slágere felcsendül majd!

Elhagyta a Namco Bandai-t a Katamari atyja

Keita Takahashi, az eredeti Katamary Damacy és a Noby Noby Boy atyja elhagyta a Namco Bandai-t. A válás már régóta érett, Takahashi nem csak a kiadó-fejlesztő céggel való munkát, hanem az egész játékipart megelégelte, és több korábbi interjúban is azt nyilatkozta, hogy szeretne mást csinálni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések: a napokban jön az Aion: Tower of Eternity, az Order of War, a Katamari Forever és a Halo 3 előzményeit bemutató ODST is.

E3 2009: Giga galéria összeállítás a második napról

A Nintendo galériája után most jöjjenek a PC-s és nagykonzolos címek. Annyi van, hogy már az is egy külön program, hogy az ember végigolvassa a neveket!

Friss képek érettségire készülő vasárnap estén

Két érettségi tétel bemagolása között állj meg egy kicsit pihenni, hiszen rengeteg új kép jelent meg a napokban, kár lenne csak egy játékról is lecsúszni!

GDC 2009: Már itt is a negyedik adag GDC trailer

Nincs megállás! A negyedik trailer adagban megmutatkozik a DiRT 2, az Indiana Jones: The Staff of Kings, a Katamari Tribute, a RUSE és a Zeno Clash!

GDC 2009: Katamari Damacy Tribute bejelentés

A Namco Bandai jóvoltából idén visszatér a Katamari Damacy! Az új, kizárólag Playstation 3-ra készülő Tribute immáron 1080p Full HD felbontásban fog pompázni!