Ratchet & Clank Future: A Crack in Time

Folytatódnak Ratchet & Clank kalandjai ott, ahol a Quest of Booty-ban abbamaradt, ezzel pedig az újgenerációs trilógia is lezárul.
1459756827

Egy új jelenet a Ratchet & Clank-moziból

A hónap végén debütál a mozikban a Ratchet & Clank-mozifilm, most pedig azt a jelenetet nézhetjük meg az Insomniac jóvoltából, amelyben a két hős elsőként találkozik egymással. Ez egy csodálatos barátság kezdete.
1431540000

Stallone is szinkronizál a Ratchet & Clank-filmben

Ha minden jól megy, idén nyáron kerül mozikba a Ratchet & Clank alapján készülő animációs film, és ez a Sony kommunikációján is érezteti a hatását: újabb részleteket tudtunk meg az adaptációról.
1418283048

Jövőre jön az újragondolt Ratchet & Clank

Az Insomniac Games a Twitteren megerősítette, valamikor jövőre mutatkozik be az idei E3-on bejelentett vadonatúj Ratchet & Clank-játék, ami a készítők elmondása szerint nem egy újabb remake lesz.
1415610036

Részletek a Ratchet & Clank-filmről

Tavaly áprilisban jelentették be a Ratchet & Clank-mozifilmet, ám a Sony jóvoltából most új látnivalókra és infókra tettünk szerint. Minden jel szerint egy eredettörténettel lesz dolgunk, amely nagy kanállal merít az első videojátékból.
1402389826

E3 2014: Új Ratchet & Clank-játék készül

A Ratchet & Clank is szóba került a tegnapi Sony sajtótájékoztatón. Nem is akárhogyan! Nem csak, hogy folytatást kap a játék, de ugye egy animációs film is készül, melyre úgy tűnik, már jövő év elején meg is vehetjük a jegyet.
1366734627

2015-ben jön a Ratchet & Clank-mozifilm

Végre egy olyan filmadaptáció, amelyből lesz is valami! Hivatalosan is megerősítették, hogy 2015-ben kerül a mozikba a Ratchet & Clank alapján készülő animációs film. Már egy teaserrel is szolgálhatunk.
1361035800

Ratchet & Clank - az Insomniac folytatná

Noha az Insomniac egy darabig biztosan nem fejleszt Ratchet & Clanket, természetesen a sorozatot nem kell temetni. A fejlesztőcég vezérigazgatója maga mondta el, hogy a jövőben is folytatnák "kísérletezést" vele.
1336392017

Csúszik a The Ratchet & Clank Trilogy megjelenése

Az Insomniac Games megerősítette, hogy mégsem lát júniusban napvilágot a The Ratchet & Clank gyűjtemény. Az első három PS2-es epizód felújított változatát tartalmazó csomagot még tovább kell polírozni, s eme folyamat ősznél előbb nem ér véget. Érdemes várni rá.
1330704000

Kollekció készül a Ratchet & Clankből is?

Megint az Amazon francia részlege szivárogtatott, az áruház weboldala szerint még májusban boltokba kerülhet az HD kollekció, ami a Ratchet & Clank-széria klasszikus darabjait tartalmazná. A rajongók régóta várják, hogy a Sony gatyába rázza a széria PS2-es epizódjait, úgy tűnik, nem hiába.
1307268000

E3 2011: Holnap jelentik be az Insomniac új játékát

Holnap végre lehull a lepel a Ratchet & Clank- és a Resistance-sorozatot is jegyző Insomniac legújabb játékáról, ám apró érdekesség, hogy a bemutatóra nem a Sony, hanem az Electronic Arts konferenciáján kerül majd sor, és nem PlayStation-exkluzív, hanem multiplatform címre számíthatunk.