Order of War

A Square Enix gondozásában készült II. világháborús stratégia, ami csak és kizárólag a jó öreg PC-re jelent meg.

Lezárult a Facebookos Order of War nyerjáték

Legutóbbi nyereményjátékunkban kisorsoltunk öt darab Steam kódot az Order of War: Challenge ingyenes letöltéséhez. A nyerteseknek gratulálunk!

Order of War: Challenge Facebook nyereményjáték

Az Order of War: Challenge megnyeréséhez nem kell butyuta kérdésekre válaszolnod - csak légy rajongónk a Facebookon, és máris benne vagy a kalapban!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kiváló hétnek nézünk elébe, hiszen végre megjelenik a hosszú évek óta készülő Final Fantasy XIII, de a következő napokra várjuk a Resident Evil 5: Gold Editiont is.

Brutális screenshot-felhozatal hétfő estére

Új Aliens vs. Predator, Dragon Age: Origins - Awakening, Nier, Star Trek Online, Supreme Commander 2 és UFC 2010 képek várják az érdeklődőket mai összeállításunkban.

Február végén egészül ki az Order of War

A hónap végén válik letölthetővé a napokban bejelentett Order of War: Challenge, mely a második világháborús stratégia önállóan is futtatható kiegészítője lesz.

Order of War

A Square Enix első nyugati fejlesztésű stratégiai játéka nem próbál meg semmit újítani az RTS-ek formuláján. Előkapja az ehhez a típushoz kiválóan passzoló 2. világháborút, rákoncentrál az alapvető játékmenetre, és végül mindenki számára elérhetővé teszi azt. Mint egy Call of Duty, csak felülnézetből.

TGS 2009: Az első nagy galériafrissítés

Megérkezett az első nagy adag screenshot a TGS 2009-ről. Van Bad Company 2, Dantes Inferno, FIFA 10, Halo ODST, NFS, Splinter Cell, és még sok más!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések: a napokban jön az Aion: Tower of Eternity, az Order of War, a Katamari Forever és a Halo 3 előzményeit bemutató ODST is.

Vasárnap esti galériafrissítés

Hétvégi összeállításunkba olyan címek kerültek, mint a Brink, a Dirt 2, az F1 2009, a Final Fantasy XIII, a Ninja Gaiden Sigma 2 vagy az új IL-2 Sturmovik.

Hétvégi nagy galériafrissítés

Hétvégi galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Dark Void, a Dirt 2, Gran Turismo 5, a Mass Effect 2, az Avatar vagy az új Red Faction.