Darkest of Days

Az 8Monkey Labs és a Phantom EFX legújabb, PC-re és Xbox 360-ra készülő FPS-ében az időutazás kapja a főszerepet, hősünkkel pedig újra átélhetjük a világ legsötétebb, legvéresebb eseményeit.
Típus: Akció, FPS, Idõutazós

Film készül a Darkest of Days alapján

Újabb játék tetszett meg Hollywoodnak: ezúttal az időutazós Darkest of Days alapján szeretne filmet készíteni az Alice in Wonderland producere, Joe Roth.

Hétfő esti galériafrissítés

Szokásos hétfő esti galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Skate 3, a Tony Hawk: Ride, az új Dead to Rigths vagy az Avatar: The Game.

Hétfő esti galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Modern Warfare 2, a DC Universe Online, a Lost Planet 2, a Tekken 6 vagy a DJ Hero.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőségesnek hétnek nézünk elébe, megjelenik többek között a Colin McRae: DIRT 2 és a The Beatles: Rock Band, a mozikban pedig az új Végső állomás ijesztget majd.

Darkest of Days PC-s demó érkezett

Képes lennél megváltoztatni a történelmet a régi, nagy csaták újrajátszásával? A Phantom EFX fejlesztésében mindez az időutazás segítségével elérhető. Demo érkezett.

Giga galériafrissítés a reggeli kakaó mellé

Lassan itt a hétvége, mi meg még nem is galériáztunk a héten. De bepótolva minden hiányosságot, következzenek az elmúlt napok legütősebb screenshotjai.

Darkest of Days

Szerinted mi volt a világtörténelem legsötétebb, legvéresebb időszaka? Pompeji katasztrófája? Netán az amerikai polgárháború? Vagy a hitleri világégés? Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy ezeket most újra átélheted, az első sorból harcolva a végzet ellen?

Darkest of Days - képek és egy friss trailer

A Darkest of Days már jó pár éve fejlesztés alatt áll az 8Monkey Labs, és a Phantom EFX felügyelete alatt, most pedig egy friss video kíséretében több új kép is előkerült.