Zombie Apocalypse

A zombik kezdik vészesen ellepni a Földet. Az emberek által uralt területek egyre kisebbek. Ezekben a vészterhes időkben egy maréknyi állig felfegyverzett csapat úgy dönt, zombivadászatra indul!

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.

E3 2010: XBLA árcsökkentés az expó tiszteletére

Egy csokor arcade cím Live-os árát csökkenti a redmondi cégóriás az E3 tiszteletére. Az akció csak egyetlen hétig tart, le ne maradjon róla senki!

Zombie Apocalypse

Gyilkos vírus söpört végig a világon. Az emberek élőhalottá változtak, az egészségesek által uralt terület pedig egyre kisebb. Ezekben a vészterhes időkben egy maréknyi fegyveres úgy dönt, hogy zombivadászatra indul, és annyi szörnyet gyilkol le, amennyit csak tud. Kezdődhet a mayhem?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések: a napokban jön az Aion: Tower of Eternity, az Order of War, a Katamari Forever és a Halo 3 előzményeit bemutató ODST is.

E3 2009: Négy tonna új screenshot a galériában

Közeleg az E3, durva tempót diktálnak a kiadót, de álljuk a sarat! Ezúttal egy halom új kép érkezett, amolyan kiállítás előtti étvágygerjesztőnek.