The Lord of the Rings: Aragorns Quest , DS, PS2, PS3, PSP

Tolkien világában játszódó kalandjáték, amelyben a Vándor bőrébe bújhatunk.
1324303200

Legósítják a Gyűrűk urát is

Ugyan ott még nem tartunk, hogy készül a LEGO Gyűrűk ura videojáték, de az első lépés kétségtelenül megtörtént: a dán építőkockák gyártója megállapodott a Warner Bros.-szal, egyezségük keretében pedig jövő nyáron boltokba kerülnek az első Gyűrűk ura témájú LEGO-szettek.
1286363325

Peter Jackson rendezi a Hobbit-filmeket

A Hobbit, vagy ahogy a magyar könyvolvasók ismerik, a Babó filmváltozata körül számos dráma zajlott le az utóbbi években, főként a jogok eladásával és megvásárlásával, valamint a rendező kiválasztásával kapcsolatban. Úgy tűnik, a dolgok végre kezdenek egyenesbe jönni.
1284372894

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten búcsút vesz a Bungie a Halo-szériától, nem is akárhogyan: a Halo: Reach az eddigi értékelések szerint remekül sikerült, holnaptól pedig magatok is szemügyre vehetitek, hogy megéri-e fehér papírzsepivel integetni a srácok után. Persze azért lesz még mivel játszani a héten.
1281642645

GC 2010: Itt a LotR: War in the North trailer

Bár még párat aludni kell a kölni Gamecom rendezvényig, a Snowblind Studios kicsit korábban szellőztette meg a Lord of the Rings: War in the North kedvcsinálóját. Ebben az akció-RPG-ben Középfölde északi részére látogathatunk el, olyan ütközeteket megvívva, melyek eddig nem kaptak nagy hírverést.
1273174860

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.
1243757460

Aragorns Quest - Az első előzetes és screenshotok

A Warner Bros. felügyelete alatt készülő The Lord of the Rings: Aragorns Quest kapcsán megjelent az első előzetes és az első screenshotok egyaránt.
1242913380

Készül a The Lord of the Rings: Aragorns Quest

A Warner Bros. Interactive égisze alatt jelenik meg a legújabb Gyűrűk Ura játék, amelyben a Vándor, vagyis Aragorn bőrébe bújva kalandozhatunk.