Shadow Complex PC, PS4, X360, XBOXONE

A Gears of War fejlesztőinek játéka, melyben oldalnézetben kell mindenkit felaprítanunk a pályákon.

Távozik az Epic vezető kreatívja, Donald Mustard

A távozó kreatív szakember posztja szerint nem csak a csak a kiadótól távozik, de a videójáték iparból is távozik, a döntés mögött az áll, hogy több időt szeretne a családjával tölteni.

Íme, az Xbox Game Pass júliusi újdonságai

Az E3 óta az Xbox Game Pass szolgáltatás több igazán ütős címmel is kibővült, és júliusban újabb játékok érkeznek. Ráadásul nem is akármilyenek! A Warhammer: Vermintide 2 és a DiRT 4 is a felhozatal részét képezi.

Unreal Engine-es játékok az új Humble Bundle-ben

Az új Humble Bundle-be olyan játékokat válogattak be a szervezők, amelyek Unreal Engine-t használnak. Kifejezetten jó áron zsebelhető be az idén debütált Dangerous Golf és az Adr1ft is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas májusnak nézünk elébe, jobbnál-jobb játékok érkeznek majd a hónapban. Az egyikük már holnap boltokba kerül, de a Battlebornon túl is van élet, nézzük, mire számíthatunk még!

Shadow Complex - májusban jön PlayStation 4-re

Ahogy azt a Chair Entertainment ígérte, jövő hónapban PlayStation 4-re is ellátogat a Shadow Complex újrahangolt változata, ami egyelőre csak PC-n és Xbox One-on kipróbálható.

Májusban új platformokra is jön a Shadow Complex

Az Epic Games és a Chair Entertainment hivatalosan is megerősítette, hogy a Shadow Complex tavalyi PC-s kitérője nem a véletlen műve volt, a korábban csak Xbox 360-on játszható játék ugyanis májusban Steamre és PS4-re költözik.

TGA 2015: Ingyenes a PC-s Shadow Complex

Igazak voltak a hírek, a The Game Awardson bejelentették a Shadow Complex PC-s változatát. Még jobb, hogy limitált ideig ingyenesen tölthetjük le az új és nem mellesleg feljavított verziót

PC-re is jön a Shadow Complex?

Az Epic Games és a Chair Entertainment közös játéka még 2009-ben jelent meg Xbox 360-ra, és a korosztálybesorolásért felelős PEGI honlapja szerint PC-re is megkapjuk a kalandot. De hol az Xbox One-os változat?

Cliff Bleszinski távozik az Epic Gamestől

Szomorú hírre ébredtünk, Cliff Bleszinski bejelentette, hogy elhagyja az Epic Games csapatát. A céljairól nem beszélt, de azt kifejtette, hogy húsz év után szüksége van egy kis pihenőre, ezért döntött a távozás mellett. Az Epic Games búcsúzkodik, Ti is üzenhettek a mesternek!

Shadow Complex 2 - a dizájn nagyrészt készen van

Mindig is rejtély volt a közvélemény számára, hogy az Epic és a Chair miért nem folytat egy olyan jól sikerült játékot, mint a Shadow Complex, mígnem Cliff Bleszinski egy interjú során elárulta, hogy a tervezés tulajdonképpen készen van, most éppen partnert keresnek a projekt befejezéséhez.