Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers

Az azonos című kártyajáték alapján készült videójáték, mely Xbox 360-ra tölthető lesz a Marketplace-ről.

Magic: The Gathering - megvan a film írója?

Ahogy azt január óta tudjuk, film készül a videojáték formájában is hódító Magic: The Gathering című kártyajáték alapján. Úgy hírlik, hogy a Trónok harca-tévésorozat egyik írója felel majd a sztoriért.

Film készülhet a Magic: The Gathering alapján

Filmadaptációt kaphat a népszerű kártyajáték, a Magic: The Gathering, köszönhetően annak, hogy a 20th Century Fox megszerezte a jogokat. Emellett a középszerűre sikerült Tekken-mozit is folytatják.

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.

E3 2010: XBLA árcsökkentés az expó tiszteletére

Egy csokor arcade cím Live-os árát csökkenti a redmondi cégóriás az E3 tiszteletére. Az akció csak egyetlen hétig tart, le ne maradjon róla senki!

Szuper hónapot zárt márciusban az Xbox Live

Minden eddigi eladási rekordot megdöntött az Xbox Live Arcade, a Microsoft Pontokért letölthető játékokból befolyt pénz mintegy tízmillió dollárra rúgott márciusban.

PC-re és PS3-ra is jön a Magic: The Gathering

A Wizards ma bejelentette, hogy nem csak a Tactics alcímet viselő Magic: The Gathering érkezik PC-re és PS3-ra, hanem a Duels of the Planeswalkers is.

Vasárnap esti galériafrissítés

Hétvégi összeállításunkba olyan címek kerültek, mint a Brink, a Dirt 2, az F1 2009, a Final Fantasy XIII, a Ninja Gaiden Sigma 2 vagy az új IL-2 Sturmovik.

Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers

Sose felejtem el a végzős gimnáziumi éveimet, mikor egy németországi cserediákos utazásom alkalmával megismerkedtem az akkor még szinte teljesen új MAGIC the Gathering által nyújtott hihetetlen élményekkel. Sosem gondoltam volna, hogy közel két évtized után újra találkozni fogok vele, és szinte azonnal magába szippant majd a hangulata. De itt van, és az életcélom az, hogy ti is megismerkedjetek ezzel a fantasztikus élménnyel!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ismét izgalmas hétnek nézünk elébe, hiszen megjelenik többek között a Ghostbusters, az America's Army harmadik része és a Guitar Hero: Smash Hits is.

GDC 2008: Két új játék készül a Magic alapján

A Wizards of the Coast megbízásából két új játék készül a Magic: The Gathering névre hallgató, népszerű, gyűjtögetős kártyajáték alapján PC-re és Xbox 360-ra.