Film készülhet a Magic: The Gathering alapján

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 14.
  • Cooltúra
Link másolása
Filmadaptációt kaphat a népszerű kártyajáték, a Magic: The Gathering, köszönhetően annak, hogy a 20th Century Fox megszerezte a jogokat. Emellett a középszerűre sikerült Tekken-mozit is folytatják.

A Hollywood Reporter értesülései szerint a 20th Century Fox megállapodott a Hasbóval, így ők készíthetik el a Magic: The Gathering mozifilmet, abban a reményben, hogy olyan kasszasiker válik belőle, mint a Harry Potterből és a Gyűrűk Urából.

A népszerű fizikai és digitális kártyajátékot nem kell bemutatnunk a műfaj szerelmeseinek, minden évben friss verziónak örülhetnek a rajongók, s a frencsájz végre a filmvásznakat is beveheti. Ha az első rész sikeres lesz, akkor a folytatások is zöld utat kaphatnak.

Készül a Tekken-film folytatása is

S ha már szóba jöttek a mozifilmek, illik megemlíteni, hogy a kissé félresiklott Tekken-film is folytatást kap a CinemaToday értesülései szerint. A verekedős játék újabb mozgóképes adaptációja előzményfilm lesz. Alcíme a következő: A Man Called X. A főszereplő a Dead or Alive-filmből ismerős Kane Kosugi lesz, míg a rendezést az Ong-Bak direktora, Prachya Pinkaew vállalta magára, ami bizakodásra adhat okot.
9.
9.
mephi
#1: Ezért kár volt posztolnod. Ha csendben maradsz, akkor lehet okosabbnak tűnnél most.
A könyvek egyik-másik része egész tűrhető volt. Mondjuk fantasy filmet vászonra vinni mindig is rizikós volt/lesz, nagy csodákra én nem számítok.
8.
8.
BrockSamson
Csak ne a Suttogo Erdo-Letepett lancok-Vegso aldozat tortenetet hasznaljak, az a sorozat az elejen meg megutotte legalabb kozepes szintet, de a vegere mar nagyon kinszenvedes volt.
7.
7.
mocs4k
#6: +1

Remélem az Ereklyék ciklust szándékozzák vászonra vinni, annak az első része elég jóféle volt. Szerintem ha annyi pénzt beleölnek, mint a fent említett két film, akkor lehet hasonló sikerekre pályázni.
6.
6.
siedrenn
Hát, ha olvastatok volna néhány Magic: The Gathering könyvet, tudnátok, hogy meglehetősen jó története van, és valószínűleg a film sem kártyázó emberekről fog szólni.
4.
4.
zsocwargear
Kíváncsi vagyok, hogy melyik alapszálat fogják elővenni, mert bizony volt pár amelyik fantasy ponyva terén is maximálisan helyt állt.

#1, Hát, azért a Magic-et egy Yu-Gi-Oh féle utánzathoz hasonlítani eléggé amatőr megnyilvánulás.
3.
3.
Noeel
Nekem szemely szerint bejott a tekken. Nem utott nagyot, de nem volt rossz film.
2.
2.
Noeel
Nekem szemely szerint bejott a tekken. Nem utott nagyot, de nem volt rossz film.
1.
1.
Sun9us
Élőszereplős Yu-Gi-Oh! ? Három órán át emberek kártyáznak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...