Tomb Raider PC, PS3, X360

A Tomb Raider-sorozat legújabb tagja egy reboot, mely Lara fiatalkori éveit veszi elő újra, és azokat dolgozza fel az alapoktól. A játék next-gen változata Definitive Edition címen érhető el.
Típus: Akció, Lövöldözõs, TPS, Ügyességi

Tomb Raider: Definitive Edition - újabb jelek

Egyre biztosabb, hogy az esti VGX-en bemutatkozhat a Tomb Raider: Definitive Edition, sikerült előtúrni az internetről a játékot hirdető bannert. Az új kiadás jövő január végén kerülhet boltokba.

VGX 2013: Két Square Enix-trailer is lesz

A Square Enix folytatja a VGX-es teaser kampányát, most viszont az is kiderült, hogy a kiadó mindjárt két előzetessel is készül majd a szombati eseményre. A Tomb Raider az egyik esélyes résztvevő.

Lara Croft: Reflections levédetve - már megint

Nem tudjuk, hogy mit takarhat konkrétan, de a Square Enix Európában is levédette a Lara Croft: Reflections címet. A Tomb Raider: Definitive Edition mellett másik Tomb Raider-bejelentésre is számíthatunk?

Frissítve: Next-genre is jön a Tomb Raider?

A brazil korhatár-besorolásért felelős hivatalnál bukkant fel a Tomb Raider: Definitive Edition neve, amely, úgy tűnik, Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkezik. Az új konzolokra is megjelenik a legutóbbi Tomb Raider?

VGX 2013: Megvannak a jelöltek

Szűk három hét van hátra az idei VGA-ig... akarom mondani VGX-ig, a Spike pedig közzétette a díjátadó jelöltjeit. A legtöbb jelölést a GTA V, az új BioShock és a The Last of Us kapta.

Szövetkezik a Ubisoft és a Square Enix

Viszonylag ritka a játékiparban, hogy két kiadó összefogjon, pedig a Ubisoft és a Square Enix éppen ezt lépte meg a minap: mostantól mindkét cég árulja a másik merchandise cuccait.

Négymillió példánynál jár a Tomb Raider

Az új Tomb Raider volt a legjobban fogyó epizód a sorozat történetében, hiába múlták alul az eladásai a Square Enix várakozásait. Most már a Sleeping Dogs is nyereséges, eddig kellett várni erre.

Leépítések a Tomb Raider fejlesztőinél

Aggasztó hírek érkeztek a Crystal Dynamics háza tájáról: mindegy tizenkét munkavállalójuktól váltak meg a múlt héten. A leépítés nem érinti az új Tomb Raidert, egy második, titkos projekten dolgozó csapat az érintett.

Készül a next-gen Tomb Raider

A Crystal Dynamics a minap hivatalosan is megerősítette, hogy dolgozik a Tomb Raider következő, next-gen felvonásán. Infók még nincsenek a játékról, és sajnos úgy tűnik, nem is lesznek egyhamar.

Darrell Gallagher szintet lépett

Masszív átalakításokon esik át a Square Enix, a vezetőket mindenesetre módszeresen leváltják a cégnél. A Crystal Dynamics fejese, Darrell Gallagher igazgatja majd a kiadó összes amerikai és európai stúdióját.