Valkyria Chronicles II PSP

A nagy sikerű Valkyria Chronicles folytatása, amely azonban nem PS3-ra, hanem PSP-re jelenik majd meg.
Típus: Fantasy, Háborús, RPG

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ellentmondásos, de mindig akkor jelennek meg a legérdekesebb címek, amikor senki nem ér rá: a héten kezdődik az iskola, erre majd' minden platformon találni olyan játékot, amit illene kipróbálnia mindenkinek, sőt a moziban is vetíteni fognak ezt-azt, hogy véletlenül se jusson semmire idő.

E3 2010: Elkészült az első galériafrissítés

Brutális képfelhozatal! Assassin's Creed, Bodycount, Bulletstorm, Metal Gear Solid, Shogun 2, HAWX 2, Ghost Recon, Crysis 2, Driver és még sok más érdekesség!

Vacsora előtti galériafrissítés - idén először

Az idei év első galériafrissítésében olyan szupersztárok kaptak helyet, mint a BioShock 2, a Dragon Age: Awakening, a Lost Planet 2 vagy az új Monster Hunter.

TGS 2009: Ilyen lesz a Sega felhozatala

A hónap végén kerül megrendezésre a következő neves gamer esemény, a Toky Game Show, amelyen szép felhozattal képviselteti magát a Sega.

Készül a Valkyria Chronicles második része

Ahogy azt sejteni lehetett, már készül a Valkyria Chronicles második része, amely azonban már nem PlayStation 3-ra, hanem PSP-re fog megjelenni.

Folytatást kaphat a Valkyria Chronicle?

Bár a Valkyria Chronicle remek játék volt, a japán rajongókon kívül nem sok játékost mozgatott meg. A kasszáknál lebőgött a program, de a fejlesztők nem adnák fel.