Trials HD

Motorverseny, amely kizárólag az Xbox Live Arcade szolgáltatáson keresztül érhető el Xbox 360-ra.
1347001241

PC-re is megjelenik a Trials Evolution

A Trials Evolution töretlen sikernek örvend Xbox Live-on, ám a fejlesztők megerősítették, hogy PC-n is napvilágot lát a minden földi jóval megpakolt Gold Edition. Egy motor nyergében kell birokra törnünk, miközben a folyamatosan nehezedő pályákat abszolváljuk. Ismerős, ugye?
1328540400

Brutális szerkesztővel jön a Trials Evolution

Rendkívül hangulatos előzetest kapott a hétvégén a Trials Evolution, az Xbox Live-exkluzív crossmotoros játékot nemcsak mozgás közben láthatjuk, de bemutatkozik az új rész szerkesztőmódja is. Hölgyeim és uraim, ha létezik reális alternatíva a LittleBigPlanet 2-t editorjához, akkor azt itt találjuk!
1303227011

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges napok várnak ránk, a héten jó eséllyel mindenki talál fogára való játékot - már ha tényleg akar. A legnagyobb királyság természetesen a Mortal Kombat lesz, de mi már kíváncsian várjuk a Portal és az Operation Flashpoint folytatását is. És ez még nem minden...
1299758400

Jön a dobozos Limbo, Splosion Man és Trials HD

Sokan valamiért nem szeretnék, vagy nem tudják a netre kötni az Xbox 360-at. Esetleg más dolog áll a vásárlás útjában, de ez a lényegen nem változtat: rengetegen kimaradnak az arcade ajánlatok közül, ami hatalmas hiba, ugyanis néha világmegváltó klasszikusok születnek ezen a platformon.
1296201453

Szép eredményekkel zárt a Microsoft

Míg nagytestvérünk, a HWSW, arról számolt be, hogy a Nintendo nem teljesített valami fényesen 2010-ben, mi arról számolhatunk be, hogy a Microsoft viszont igen. Nem csak az Xbox 360 eladásai voltak kiválóak, de a Kinect is szárnyalt, és az Xbox Live is minden korábbinál sikeresebb.
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1272469260

Szuper hónapot zárt márciusban az Xbox Live

Minden eddigi eladási rekordot megdöntött az Xbox Live Arcade, a Microsoft Pontokért letölthető játékokból befolyt pénz mintegy tízmillió dollárra rúgott márciusban.
1249837140

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aki a jövő héten Sziget helyett inkább otthon játszana vagy filmezne, ezúttal is el tudja ütni az időt: a Madden NFL 10-et például kifejezetten ajánljuk kipróbálásra.