Napoleon: Total War

A Creative Assembly és a SEGA közös stratégiasorozata, a Total War új epizóddal bővül, mely ezúttal Napóleon korába kalauzolja el a játékosokat.

Sportjátékon dolgoznak a Total War fejlesztői

A Creative Assembly általában a Total War-sorozat kapcsán jut eszünkbe, pedig a brit stúdió fejlesztett egészen más játékokat is anno, és most is stílusváltásra készül.

Több száz új kép landolt a galériában

Új Alan Wake, Clash of the Titans, Fallout: New Vegas, Kane & Lynch 2, Lost Planet 2, Metal Gear Solid, Rage és Super Mario Galaxy 2 képek érkeztek a galériába.

Ingyenes kiegészítőt kapott a Napoleon: Total War

Ha rongyosra játszottad a Napoleon: Total Wart, mindenképpen töltsd le az új kiegészítőt, ha pedig nem, akkor is, mert nem kerül egy forintba sem!

Folytatásokon gondolkodik a Sega

A Bayonettát, az Aliens vs. Predatort és az Alpha Protocolt is folytatná a Sega: a cég fejese egyúttal kijelentette, hogy muszáj lesz belehúzniuk X360 és PS3 fronton.

Napoleon: Total War

Habár a franciák csigát esznek, egész nap vörösbort vedelnek, Peugeot-val terrorizálják a világot, s azonnal feladták mindenüket, amikor mintegy 70 éve a németek átugrottak nyaralni, s egy kicsit túlzásba vitték a bulizást, azért volt a történelemnek egy időszaka, amikor úgy érezhették, hogy ők a janik. Napóleon elhozta a háborút Európába, így jogos címszereplője az új Total War játéknak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre megjelenik a Heavy Rain, de boltokba kerül a Napoleon: Total War, az Anno 1404: Venice és a Sonic & Sega All-Stars Racing is.

Hétfő délelőtti galériafrissítés közel 400 új képpel

Mai összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint az Aliens vs. Predator, a House M.D., a Red Dead Redemption, a Spec Ops vagy a Supreme Commander 2.

Hétfő délutáni galériafrissítés ebéd utánra

E heti összeállításunkban olyan játékokról kerültek be friss képek, mint a Starcraft 2, a Lost Planet 2, a Napoleon: Total War vagy a Monster Hunter 3.

TGS 2009: Az első nagy galériafrissítés

Megérkezett az első nagy adag screenshot a TGS 2009-ről. Van Bad Company 2, Dantes Inferno, FIFA 10, Halo ODST, NFS, Splinter Cell, és még sok más!

GamesCom 09: Bemutatkozik a Napoleon Total War

Új epizóddal bővül a The Creative Assembly és a SEGA közös stratégiasorozata, a Total War. A tegnap bejelentett játék Napóleon korába kalauzol majd el minket.