The Lord of the Rings: Online - Siege of Mirkwood

A nagysikerű Lord of the Rings Online második dobozos kiegészítője.
Típus: Fantasy, MMO

GDC 2011: Növekedett a PC-s piac, jelenti a PCGA

A PC Gaming Alliance ugyan nemrég két fontos tagot veszített el a Microsoft és az NVIDIA személyében, a minap azonban jó hírekkel szolgálhatott: 2010-ben 19 százalékkal növekedett a PC-s piac, és várhatóan ez a tendencia a jövőben is folytatódni fog. Az ingyenes online játékok hozták a formájukat.

Gyűrűk Ura Online - bejött az ingyenes modell

Közhely, de a World of Warcraft mellett manapság tényleg nagyon nehéz előfizetéses rendszerrel fenntartani egy MMORPG-t, ezért is vált sok fejlesztő az ingyenes modellre. Utóbbi elsőre eléggé életképtelen formulának tűnhet, de a The Lord of the Rings Online iskolapéldája lehet ennek az elgondolásnak.

Galériafrissítés a hétfői ebéd előtt

Egy tucatnyi képet kaptunk a 3D-s Super Street Fighter IV-ről és a The Sly Collectionről, de a Shogun 2 és az új Hot Pursuit is szerepelnek a mai összeállításunkban.

Ősztől ingyenesen is játszható a Gyűrűk Ura Online

Három év után ingyenesen is játszható lesz a The Lord of the Rings: Online; igaz, az új tartalmakért továbbra is fizetni kell majd a fejlesztőknek.

A Gyűrűk Ura Online alkotóit is megvette a Warner

Továbberősíti piaci pozícióját a Warner Bros., a minap felvásárolták a The Lord of the Rings Online fejlesztőit, a Turbine-t. Az akvizíció több szempontból is előnyös lesz.

Újabb képek landoltak a galériában

Heti összeállításunkban olyan címek szerepelnek, mint az Age of Conan, az Aliens vs. Predator, a Prince of Persia, a The Secret World vagy a Ninety Nine Nights 2.

Hétfő esti galériafrissítés az X10 sztárjaival

Mai összeállításunkban szerepel az Alan Wake, a Scrap Metal, a Perfect Dark és a Splinter Cell: Conviction, de vannak új Nier és Two Worlds II képeink is.

Brutális screenshot-felhozatal hétfő estére

Új Aliens vs. Predator, Dragon Age: Origins - Awakening, Nier, Star Trek Online, Supreme Commander 2 és UFC 2010 képek várják az érdeklődőket mai összeállításunkban.

Karácsony előtti galérafrissítés

Karácsony előtt még utoljára egy nagyobb galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek, benne többek között a múlt heti Video Game Awards sztárjaival is.

Óriási galérafrissítés hétfő reggelre

Új Army of Two, Darksiders, Gran Turismo 5, Just Cause 2, Mass Effect 2 és Quantum Theory képek várják többek között az érdeklődőket e heti összeállításunkban.