Sengoku Basara: Samurai Heroes

A Sengoku BASARA Samurai Heroes egy 16. századi Japánban játszódó akció-kalandjáték egyenesen a Capcomtól, csak és kizárólag Playstation 3 konzolokra.
Típus: Akció, Kaland, Kardozós

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az Electronic Artsot megizzasztotta rendesen, de a jövő héten végtére is boltokba kerülhet az új Medal of Honor. Jack Thompson sem aggódik, mint mondta, ő már győzött, úgy tűnik elég neki annyi, hogy a multiplayer módban már nem a tálibokkal, hanem az "ellenséges erőkkel" lőhetünk az amerikaiakra.

Fórumváltás előtti galériafrissítés

Izgalmas héten vagyunk túl, ez pedig finoman érezteti a hatását legújabb galériafrissítésünkön is. Szemcseppet bekészíteni, ezt végig kell nézned!

Hétfő délelőtti galériafrissítés egy rakás új képpel

Megint egy jó adag képet sikerült összegyűjtenünk a közeljövő legjobb címeiről: van Dead Rising 2, Lost Planet 2, Front Mission Evolved és Transformers is.

Kedd esti giga galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan sztárok várják az érdeklődőket, mint az Army of Two, a Borderlands, a Modern Warfare 2 vagy a Command & Conquer 4.

TGS 2009: Jön a Sengoku BASARA Samurai Heroes

A Sengoku BASARA Samurai Heroes egy 16. századi Japánban játszódó akció-kalandjáték lesz egyenesen a Capcomtól, csak és kizárólag PS3 konzolokra.

Már készül a Devil Kings harmadik része

Nyugaton még a második rész sem tette tiszteletét, de a japánok már a harmadik Devil Kings, vagy ahogy ők ismerik, Sengoku Basara epizódra várnak.